Huligani bacili petardu pred protivničkog golmana, plaše se da mu sluh trajno oštećen

Rafael Romo mora na ispitivanja specijalista kako bi se ustanovio stepen povreda

  • 0
Rafael Romo Foto: Profimedia.com/BRUNO FAHY / AFP / Profimedia

Meč između Standarda iz Liježa i Levena koji je odigran tokom vikenda u okviru belgijske lige završen je nerešenim ishodom 2:2, ali je sve to bilo u senci incidenta u kojem je povređen golman gostujućeg tima Rafael Romo.

U poslednjim minutima utakmice, u desetom minutu nadoknade huligani Standarda iz Liježa bacili su petardu tik pored njega. Od siline eksplozije, Romo je pao na zemlju i uhvatio se sa bolnom grimasom za desno uho, koje je najteže bilo pogođeno.

Ispostavilo se da je Romo dobio oštećenje sluha, koje se nije u potpunosti vratilo ni dan kasnije.

On će u ponedeljak obići specijaliste za uho, grlo i nos, kako bi se utvrdilo postoji li trajno oštećenje sluha i ako postoji, može li ono da se umanji.

Standard sada može da se suoči sa ozbiljnim problemom, a ne isključuje se mogućnost da golman i Leven podignu tužbu protiv Standarda, ali i protiv huligana i pojedinca koji je bacio petardu, ukoliko bi se on identifikovao.

Posle završetka meča predsednik Standarda Bruno Venanzi došao je u svlačionicu Levena kako bi se izvinio golmanu Romu zbog neodgovornog ponašanja određenih navijača.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Video: Navijači Zvezde skandirali Nikoli Kaliniću: Dobio je ovacije posle pobede nad Žalgirisom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA