Haos u Portugalu: Policija pucala da prekine tuču igrača, jedan od njih bio na nišanu

Nije poznato da li je neko povređen ili uhapšen nakon bizarnih scena na niželigaškoj utakmici

  • 0
policija tuča Portugal Foto: Twitter / Printscreen

Na niželigaškom susretu u Portugalu došlo je do velikog incidenta na terenu zbog kojih je ruke morala da umeša i policija. Utakmica između rezervi Vitorije Setubal i Olimpiko Montija prekinuta je nakon što je izbila tuča u kojoj su učestvovali fudbaleri, članovi stručnog štaba i navijači.

Nakon nekoliko momenata videlo se da situacija prerasta u krajnje ozbiljnu, pošto je policija uletela i počela da razdvaja aktere. Međutim, pošto organi reda nisu mogli golim rukama da smire situaciju, upotrebili su vatreno oružje.

Policajci su ispalili nekoliko hitaca u vazduh, portugalski mediji navode kako ih je bilo ukupno deset, a u jednom trenutku je na nišanu jednog od pripadnika organa reda bio i jedan od fudbalera.

Situacija se nakon toga nekako smirila, a nije objavljeno da li je bilo povređenih ili uhapšenih nakon ekscesa koji se desio. Liga i Fudbalski savez će najverovatnije pokrenuti istragu zbog navedenog haosa i očekuje se da oba tima budu kažnjena.

Video: S loptom izvodi magične trikove, ali što meša izvajanom zadnjicom: Fristajlerka tverkovanjem izaziva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA