Pali potpisi na Marakani, Lečić i Leković do 2024. u Zvezdi

U pitanju su talentovani defanzivac i vezista mlađih kategorija

  • 0
FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

Radno je bilo u ponedeljak na Marakani, gde su čelnici Crvene zvezde obezbedili nove ugovore za dvojicu talentovanih fudbalera! U pitanju su Stefan Lekovič, štoper koji je produžio saradnju, i Luka Lečić koji je potpisao prvi profesionalni ugovor.

Leković je standardni reprezentativac Srbije u juniorskoj konkurenciji i prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima je potpisao prošlog leta.

Velika mi je čast što sam u prilici da produžim ugovor sa Zvezdom. Zaista dajem sve od sebe na treninzima i utakmicama i ovo doživljavam kao svojevrsno prepoznavanje mog truda, što me dodatno motiviše da nastavim tako da radim. Za mene je Zvezda više od kluba, tu sam praktično od kad sam "prohodao" i ne postoji mesto na kom bih bio pre od ovog gde sam sad. Ponosan sam na to i zahvalio bih se svima koji su bili uz mene svo ovo vreme. Želja mi je da debitujem za klub i odigram što više utakmica u crveno-belom dresu - rekao je Leković koji je rođen 2004. godine.

Luka Lečić je godinu dana mlađi, a u Zvezdu stigao je pre godinu dana iz lokalnog kluba Breznice. Lečiću je ovo prvi profesionalni ugovor, a presrećan je što ga potpisuje sa klubom za koji navija.

- Osećaj je sjajan. Mogu sigurno da kažem da sam ostvario jedan od svojih snova, a to je potpisivanje ugovora sa Crvenom zvezdom, klubom za koji navijam celog života. Stigao sam pre godinu dana i mogu da kažem da su me svi odlično prihvatili, a posebna zahvalnost ide saigračima koji su me od prvog trenutka dočekali kao najrođenijeg.

- Što se tiče ciljeva u Zvezdi, želim da jednog dana zaigram na Marakani pred punim tribinama i naravno da postignem gol. Nije mi to primarni zadatak ni sada, ali volim da postižem pogotke. Što se tiče karijere i života, želja mi je da pre svega budem dobar čovek, a tek onda ide ono fudbalski, a to je da iz dana u dan postajem bolji, dok jednom ne budem najbolji i ispunim sav svoj potencijal - rekao je Lečić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA