Jović baš nema sreće: Povredio se na treningu, otpao sa spiska za meč protiv Šahtjora

Srpski napadač mogao bi da odsustvuje na duži period

  • 3
Luka Jović Foto: Profimedia/AFP/GABRIEL BOUYS

Od kako je Luka Jović došao u Real Madrid, kao da ga sreća više ne prati. Španska "Marka" tvrdi da neće biti u kombinaciji za naredni meč Kraljevskog kluba u Ligi šampiona protiv Šahtjora koji će suditi naš Srđan Jovanović.

On će propustiti meč zbog povrede skočnog zgloba, pošto je na treningu jedan od saigrača uklizao i povredio ga. Izgleda da je povreda ozbiljnije prirode i mogao bi da pauzira duže vreme. Ovo je Luki Joviću deseta povreda od kako je stigao u klub, ali do sada nikada nije odsustvovao duže od dva meseca.

Osim Jovića na meču protiv Šahtjora nećemo gledati ni Gereta Bejla, Danija Karvahala, Iska i Danija Sebaljosa. A u međuvremenu se pojavila priča koja bi mogla da "ohrabri", pošto jedan engleski klub želi da dovede srpskog fudbalera u svoje redove.

Prema pisanju engleskog "Sana" i španskog "Fićahesa", Jović je jedna od najvećih želja londonskog Arsenala. Naime, Aleksanderu Lakazetu ističe ugovor na leto, upao je u nemilost kod Mikela Artete i izvesno je da mu se sprema zamena. Srpski napadač je idealna zamena na toj poziciji.

Podsetimo, Jović je u Real stigao u velikom transferu objavljenom u leto 2019. godine za 60.000.000 evra. U 38 susreta postigao je tek dva pogotka i dodao je tri asistencije. Madriđani su, prema nekim navodima, spremni da ga puste za 20.000.000 evra.

Video: Jović pecnuo Đuričića posle Katara: Odigraj nekad loptu, možda bih dao još koji gol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    18. oktobar 2021 | 18:47

    Kam tu Red star bro...

  • Msm...

    18. oktobar 2021 | 19:16

    Nikakvu tu štetu Real neće imati

  • treba mi objasnjenje

    18. oktobar 2021 | 19:25

    (ukrajina) shakhtar (saktar) ili (belorusija) shakhtyor (sahtjor) po vama real igra u belorusiji a oni i nisi u evro kupiu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA