Mladost protutnjala kroz Gornji Milanovac i odvojila se od dna tabele

Donji deo superligaške tabele je mnogo zgusnutiji i biće prava borba oko

  • 0
FK Mladost Lučani

Printskrin: Arena Sport/Telegraf

Metalac ove sezone ne igra baš najbolje što se pokazalo i u poslednjem meču, gde su poraženi sa 2:0 od Mladosti iz Lučana i to na svom terenu. Ne funkcioniše sve baš kako treba u Gornjem Milanovcu, te se ovaj klub sada nalazi na 13. mestu u Superligi sa samo 12 bodova iz isto toliko mečeva, dok klub iz Lučana ima saom bod manje i nalazi se na 14. poziciji.

Mladost je u duel ušla kao blagi autsajder, što je bilo i razumljivo ukoliko se uzme u obzir činjenica da su ipak igrali na gostujućem terenu, pritom dodati i na to da su se našli na samom začelju tabele. Ipak, nešto je i išlo na ruku fudbalerima Maldosti, a to je da Metalac ove sezone ne igra kao prošle, te su i oni ugrabili svoju priliku.

Načeli su momci iz Lučana protivnike veoma rano, već u 14. minutu gol domaćina je pogodio Saša Jovanović i doneo je radost svojoj ekipi.

Metalac je od samog početka krenuo sa nešto žustrijom igrom, što je rezultiralo i time da su dobili čak pet žutih kartona, kao i jedan crveni na samom kraju meča. Mladost je za to vreme vrebala svoju šansu i iskoristili su je u 65. minutu, kada je Janko Tumbasević postavio konačnih 2:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Rodić deli lopte kao na traci, Ben prikucava za 2:0 u Lazarevcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA