Arsenal bio na ivici bruke u Premijer ligi, pa se spasio u 95. minutu!

Luka Milivojević će otići kući ipak samo sa jednim bodom...

  • 0
Arsenal, Kristal Palas

Foto: Tanjug/AP

Taman su se ponadali u redovima Arsenala da im ide na bolje, ali ta sreća nije dugo trajala. Novi šamar im je udario gradski rival, i to onaj najmanje poznat, ekipa Kristal Palasa koja je uspela da zabeleži remi od 2:2 na Emirejstu.

Premijer liga je spustila zavese na osmo kolo, bilo je zanimljivih rezultata, ali bilo je i ponekih iznenađenja - ukoliko se remi Palasa i Arsenala može svrstati pod iznenađenje.

Arsenal tumara, traži svoju formu i traži onaj klub koji je palio i žario u prvim godinama 21. veka, međutim, potraga im ne ide na najbolji mogući način, što su dokazali i fudbaleri Palasa, koje sa klupe predvodi legenda Arsenala - Patrik Vijera.

Povele su "Topdžije" već u osmom minutu kada je Obamejang "otpadak" plasirao u praznu mrežu. Tada se činilo da će ovo biti još jedna, rutinska pobeda, ali... Drugo poluvreme je donelo skroz obrnute uloge.

Nekadašanji fudbaler Liverpula, Kristijan Benteke je u 50. minutu iskoristio "livadu" koju je ispred njega ostavila odbrana Arsenala, ušao je u 16 metara i snažnim udarcem po zemlji je matirao Ramsdejla.

Da nesreća po Arsenal bude veća, prednost Palasu i totalni preokret je doneo Odson Eduar, njihovo najbolje pojačanje tokom letnjeg prelaznog roka. Njegov gol je bio veoma efektivan, što je rezultiralo i kompletnim mukom na Emirejtsu.

Uspeo je Arsenal da zaprezi preko Tirnija, ali je prečka stala na put njegovom udarcu.

Konačno, čekalo se na gol sve do pozne nadoknade vremena, korner sa desne strane, gužva u šesnaestercu, Guaita je odbranio, lopta je došla do Lakazeta koji je pogodio praznu mrežu u 95. minutu i time doneo svojoj ekipi, makar i taj jedan bod.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Ponovo pala odbrana Radnika u Humskoj: Partizan preko Rikarda ide na 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA