≫ 

Drama u PLS, fudbaler IMT-a završio u bolnici

Stamenić je zaradio potres mozga protiv Žarkova

  • 0
FK IMT Printskrin: Youtube/Prva liga Srbije

Vezista IMT-a Uroš Stamenić doživeo je u ponedeljak potres mozga, tokom meča Prve lige Srbije u kom je njegov tim poražen od Žarkova rezultatom 1:0!

Stamenić se u 77. minutu sudario sa jednim od defanzivaca gostujućeg tima, prekid je trajao tri minuta, posle čega je ustanovljeno da je u pitanju potres mozga. Stameniću je najpre na licu mesta ukazana pomoć, posle čega je prebačen u bolnicu na snimanje glave.

Stanje IMT-ovog fudbalera je stabilno, ali nema sumnje da ga u narednom periodu očekuje određena pauza i izostanak sa terena. Traktoristi sledeće kolo gostuju Mačvi, a trenutno imaju 15 bodova na 10. mestu PLS. Što se tiče gradskog duela protiv Žarkova, isti je rešio Zuvić u 48. minutu.

>>> Gde je kraj Šerifovim čudima? Posle pobeda nad Šahtjorom i Realom, Moldavcu večeras (21.00) gostuju Interu i opet su apsolutni autsajderi - kvota na keca je 1,20, na iks 8,00, a na dvojku čak 14! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Šerif.

Video: Spektakularna bakljada u Bariču, nadmašili i Grobare i Delije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA