≫ 

Navijači Fjorentine vređali Vlahovića, saigrač trčao ispred tribine da ga brani

Nemile scene u Veneciji...

  • 4
Dušan Vlahović

Printskrin: Youtube/Instagram/acffiorentina

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović bio je na meti navijača Fjorentine koji su ga u ponedeljak veče vređali, posle poraza od Venecije rezultatom 1:0!

Italijanski mediji pišu da je grupa od oko 750 navijača uputila teške reči i psovke na račun Vlahovića koji je odigrao loš meč, mada su na ovaj način ispoljili sve što im je "na duši" vezano za odluku Srbina da ne produži ugovor sa klubom.

Sve se desilo kada je Vlahović prišao da pozdravi navijače među kojima je došlo do raskola. Jedna grupa mu je uputila aplauz, druga ga je vređala, a celu situaciju pokušao je da smiri njegov saigrač Lorenco Venuti koji je od navijača tražio da ne vređaju Srbina.

U odbranu Vlahovića stao je i trener Viole Vićenco Italijano.

- Što se Dušana tiče, moramo svi da se naviknemo na novu situaciju. Možemo da napredujemo kao tim, da igrači budu više fokusirani na teren. Vlahović se borio jako, pomogao je timu, ali saigrači mu ne serviraju dovoljno lopti i žao mi je zbog toga. Moramo da radimo na tome da igramo više za njega - prenose mediji reči trenera Fjorentine.

>>> Atletiku večeras (21.00) u goste dolazi Liverpul, i biće to veoma ozbiljan ispit za odbranu domaćina, s pitanjem - kako uštopovati trio Salah - Mane - Firmino. Kvota na keca je 3,20, na iks 3,15, a na dvojku 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Liverpul.

Video: Šmekerski potez Piksija i Tadića: Gde ste pošli?! Prvo pozdravite ljude koji su došli da vas gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA