≫ 

Haos na fudbalskom meču: Tuča igrača, trenera i navijača, policija ispalila 9 metaka

Divlji Zapad u Portugaliji...

  • 1
Policija, Portugalija Printskrin: Twitter/ EFE Deportes

Fudbal u Portugaliji je prethodnog vikenda doživeo jedno od svojih najtužnijih poglavlja, kada su se na utakmici niže lige na terenu međusobno sukobili igrači i navijači!

Sve se događalo na utakmici između klubova Olimpiko Montiho i Vitorija Setubal B, a na kraju je celu situaciju morala da smiruje policija koja je na terenu čak pucala u vazduh.

Utakmica je zavrešna bez pobednika, a haos su napravili treneri i igrači. Navijači su samo bili "kao šlag na tortu", dok su dva policajca pokušali da smire situaciju. Nisu uspeli i u grupu je uleteo i treći koji je, prema navodima portugalskih medija, ispalio devet hitaca.

- Da policija nije pucala, haos bi bio još gori. Možda je trebalo da spreče navijače da uđu na teren - rekao je trener gostujućeg tima, dok je strateg Olimpije bio nešto žustriji prema organima javnog reda i mira:

- Ponekad timovi na kraju utakmice izgube kontrolu i malo žustrije reaguju, ali policija je ta koja je izgubila kontrolu. Da li je iko ikada video ovako nešto? Igrači su se bezbroj puta sukobljavali, ali policija nikada nije pucala zbog toga.

Video: Opšta tuča posle provokacija Krstovića i Stojkovića: Celi timovi uleteli na teren!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezim

    19. oktobar 2021 | 11:41

    Tako ce bit i kod nas kad neki klub ne bude htio igrati sklanjalicu ispred zvezde i partizana..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA