≫ 

Najbolji strelac Midtjilanda propušta oba meča protiv Zvezde

Tako kažu danski mediji...

  • 2
Žunior Brumado Printskrin: Youtube/FC Midtjylland

Iako nije ljudski radovati se tuđoj nesreći, Crvena zvezda može da bude zadovoljna vestima koje stižu iz Danske - najbolji strelac Midtjilanda Žunior Brumado neće igrati u četvrtak protiv crveno-belih!

Štaviše, Brumado će propustiti i revanš meč početkom novembra zbog povrede, ako je verovati danskim medijima koji pišu da Brazilca čeka pauza od mesec dana zbog jakog uganuća skočnog zgloba.

Brumado se za vikend povredi u meču domaćeg šampionata protiv Nordjselanda (2:2), i to samo nekoliko minuta pošto je dao gol za svoj tim. U ponedeljak je odradio preglede koji nisu dali optimističen vesti za danskog predstavnika u Ligi Evrope.

Brumado je ove sezone na 10 mečeva u šampionatu dao sedam golova, a očekuje se da će njegovo meto u startnih 11 zauzeti Viktor Lind koji ga je zamenio za vikend i takođe dao gol za konačnih 2:2.

Protiv Zvezde neće igrati ni standardni štoper Žuninjo, koji je isključen na prethodnom meču protiv Brage, a utakmica trećeg kola grupne faze Lige Evrope Midtjiland - Crvena zvezda na programu je u četvrtak od 18.45 sati.

U uvodna dva kola crveno-beli su osvojili maksimalnih šest bodova, dok je Midtjiland upisao jedan bod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA