Partizan produžio ugovor sa vezistom do 2024. godine

Crno-beli nagradili mladog Terzića zbog dobrih igara i velikog napretka u minulom periodu

  • 1
Nikola Terzić Foto: partizan.rs

Dobre igre, potom i status mladog reprezentativca Srbije, omogućile su Nikoli Terziću da stekne dodatno poverenje i zavredi produžetak ugovora u Partizanu. Crno-beli su produžili saradnju sa mladim fudbalerom do 2024. godine, čime su jasno stavili do znanja da u njemu vide projekat za budućnost, koji će doneti i rezultate i novac.

Navedeni epilog je bio i očekivan, jer se Terzić u minulom periodu nametnu treneru Aleksandru Stanojeviću, iako je u Humsku minule zime došao kao skoro nepoznat fudbaler. Ipak, posle nekoliko meseci prilagođavanja, na pripremama u Sloveniji je nagovestio potencijal, a od početka tekuće takmičarske sezone je ubirao sve više minuta u prvom timu.

Od večitog derbija u kome je počeo kao rezervista, a potom priliku dobio i iskoristio u drugom delu, postalo je jasno da se radi o igraču sa karakterom, koji nema strah od velikih mečeva, te je u periodu posle toga počeo da dobija daleko veću minutažu, na koju je uzvratio dobrim igrama.

U tekućoj sezone je upisao 13 utakmica za prvi tim, postigao dva gola i jednom asistirao...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA