≫ 

TSC zvanično potvrdio odlazak Krstajića, evo ko ga menja na klupi

Bivši selektor Srbije je otišao posle serije loših rezultata

  • 12
Mladen Krstajić

Foto: Printscreen/Arena Sport

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole u narednom periodu sa klupe će voditi Mirko Jovanović, sportski direktor kluba, pošto je završena saradnja sa šefom stručnog štaba Mladenom Krstajićem.

- Klub je izuzetno ponosan na činjenicu da je Mladen Krstajić vodio TSC u jednom izuzetno teškom periodu, i zahvalan je na svemu što je Krstajić učinio za TSC. Ipak, niz slabijih rezultata, posle dobrog starta sezone, doveo je do zajedničke odluke da je timu u ovom trenutku potrebna promena na klupi.

- Jovanović, koji je pre dolaska Krstajića bio pomoćnik trenera iznenada preminulog šefa struke TSC-a Zoltana Saba, vodiće tim do odluke o novom treneru kluba iz Bačke Topole, navodi se u saopštenju kluba.

Predsednik Janoš Žemberi je dodao:

- Krstajić je naš tim preuzeo u jednom jako osetljivom trenutku i zaista je postigao maksimum, uzimajući u obzir sve teškoće i ograničenja sa kojima smo se suočavali. Mi ćemo mu zaista uvek biti zahvalni. Naše prijateljstvo ovim raskidom ugovora sigurno neće biti poljuljano-  rekao je predsednik TSC Janoš Žemberi.

Sa druge strane, rekao je Žemberi, najbolje rešenje je da tim sa klupe u prelaznom periodu vodi Mirko Jovanović, koji dobro poznaje igrače i način funkcionisanja kluba, kao i ambicije za ovu sezonu. „Zajedno ćemo se potruditi da ekipu motivišemo da pruži svoj maksimum i da prevaziđe rezultatsku krizu - dodao je predsednik kluba.

Video: Konačno smo i to dočekali: Niče novi stadion za ponos srpskog fudbala!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VKV Strucnjak

    19. oktobar 2021 | 15:56

    krstajic sa savom stanojevicem i dekijem da se prekvalifikuju i da pocnu da se bave zamljoradnjom i stocarstvom

  • Ivx

    19. oktobar 2021 | 17:13

    Krstajic je jako los trener!

  • stari

    19. oktobar 2021 | 17:22

    Taman je veliki stručnjak Lalat slobodan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA