≫ 

Lalatović se oglasio posle otkaza u Saudijskoj Arabiji, ima ponude iz Srbije i Azije

Dva kluba iz Azije su zainteresovana za njega, dok je dobio i ponudu iz Srbije

  • 7
Nenad Lalatović

Foto: MN Press

Fudbalski trener Nenad Lalatović je dobio otkaz u Al Batinu posle samo četiri meseca na klupi, a govorio je za Sportske.net o svojim planovima u nastavku karijere.

- Moram prvo da kažem da su ljudi iz Al Batina izuzetno obavili svoj posao i gospodski smo se razišli. Isplatili su sve moje plate, završili smo saradnju u prijateljskom tonu, ali žao mi je što se tako dogodilo. Imao sam svega 14 igrača na pripremama, nikog od fudbalera nisam lično ja selektirao, a najveće probleme imao sam na bekovskim pozicijama koje su pokrivali štoperi - rekao je Lalatović i potom je dodao:

- Da sam imao isti sastav kao, recimo u Vojvodini, ostvarivao bih mnogo bolje rezultate. Žao mi je što se ovako okončalo, uspevao sam da igram dobro protiv giganata kao što su Al Nasr ili Al-Hilal, čak su me i tamošnji komentatori na nacionalnim televizijama hvalili.

Dva kluba iz Azije su zainteresovana za njega, dok je dobio i ponudu iz Srbije.

- Odmah pošto sam dobio otkaz, dva azijska kluba su kontaktirala moje menadžere. Imam ih dvojicu koji brinu o meni. Takođe, zvali su me i klubovi iz Saudijske Arabije, ali pravilo je da trener ne sme da vodi više od jednog kluba u istoj sezoni tog prvenstva. Sigurno je da ću da se vratim tamo, ako ne već narednog leta.

- Ne želim da otkrivam koji klubovi su u pitanju iz poštovanja prema drugim timovima. Pregovaramo i u petak će sve biti poznato - zaključio je Lalatović.

Video: Ponovo pala odbrana Radnika u Humskoj: Partizan preko Rikarda ide na 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 99000

    19. oktobar 2021 | 17:22

    Dolazi u TSC

  • tolstoj

    19. oktobar 2021 | 17:32

    trenercina hahah ahhahahhaha..zvezdina skola hahahhahaha

  • 1389

    19. oktobar 2021 | 17:30

    "čak su me i tamošnji komentatori na nacionalnim televizijama hvalili" - hahaha dajte mu i to u CV

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA