Problem za Zvezdu pred put u Dansku: Milan Pavkov dobio pozitivan test na koronavirus

On je uradio ponovni test i čeka rezultate kako bi se potvrdilo da li je sve samo "lažna uzbuna"

  • 12
Milan Pavkov

Foto: Marko Jovanović

Delovalo je da je korona konačno ostavila na miru fudbalere Crvene zvezde, ali je na dva dana pred gostovanje Midtjilandu iz tabora beogradskog kluba stigla loša vest. Pozitivan test na ovaj virus dobio je Milan Pavkov, koji je tako pod znakom pitanja za nastup u Danskoj, prema pisanjima Mozzart Sporta.

On je nakon pozitivnog nalaza radio još jedan ponovljeni, kako se ne bi ispostavilo da je u pitanju neka greška. Ako drugi test bude negativan, postoji nada da bi mogao da zaigra u četvrtak u okviru trećeg kola Lige Evrope. Zbog toga trenutno vlada neizvesnost oko fudbalera Crvene zvezde.

Podsetimo da je i u prošlom kolu Lige Evrope u Razgradu protiv Ludogoreca ekipa Crvene zvezde bila desetkovana odsustvima nekoliko bitnih prvotimaca. Gostovanje su propustili Milan Borjan, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović i Aleksandar Katai. Pozitivne testove dobili su i Rišairo Živković i pomoćni trener Nenad Milijaš, ali su oni u međuvremenu ozdravili.

Odsustvo Pavkova bilo bi veliki hendikep. Prvi napadač Loi Dioni se mučio sa povredom zadnje lože poslednjih dana, tako da je takođe pod znakom pitanja za nastup protiv Midtjilanda. Rišairo Živković verovatno neće moći da putuje, jer nije prošlo dovoljno vremena od poslednjeg negativnog testa. Za sada je sigurno samo da će Marko Lazetić biti među putnicima za sever Evrope.

Video: Rodićev centaršut je pola zdravlja - Pavkov se upisuje u Lazarevcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prota

    19. oktobar 2021 | 19:39

    Ma trazite odlaganje utakmice

  • Miša

    19. oktobar 2021 | 21:49

    Dobro dokle više? Sedi kući. Kuća - trening - kuća. Kontakti na minimum. Pa ako si vrhunski sportista i imaš pola milona evra godišnje, onda imaš i obaveze. Oćeš tolke pare? E pa podredi se situaciji. Ja bi pozitivnima skidao pola mesečne plate, pa izvolite uživajte u životu.

  • 534

    19. oktobar 2021 | 20:51

    Čuo sam da neko može da bude zaražen a da test bude negativan ali nikada nisam čuo da test bude pozitivan ako neko nije zaražen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA