≫ 

Krstajić se oglasio posle otkaza, "okačio" je sliku koja govori više od hiljadu reči

Očigledno srpski stručnjak nije saglasan sa odlukom rukovodstva kluba

  • 39
Mladen Krstajić Foto: Instagram/mladenkrstajic20

Kao grom iz vedra je odjeknula vest da je TSC smenio svog trenera Mladena Krstajića posle poraza od Proletera, kojim je nastavio seriju lošijih rezultata ove ekipe. Otkaz se, naravno, nimalo nije svideo nekadašnjem selektoru reprezentacije Srbije koji je stav povodom istog pokazao na svom Instagram profilu.

Navikli su se svi na brojne otkaze u Superligi, popularna "trenerska vrteška" ne prestaje da se okreće tokom čitave godine, što sa jedne strane iziskuje određenu dozu smeha i cinizma kada se radi o domaćem prvenstvu.

Najnoviji slučaj je onaj iz Bačke Topole, gde je uprava ovog kluba odlučila da otpusti Mladena Krstajića, iako se njihov klub nalazi na i više nego dobrom četvrtom mestu u prvenstvu?!

TSC je započeo sezonu perfektno, ređali su pobede, sve do utakmice sa Zvezdom kada je usledio prvi poraz (3:1). Od tog trenutka, kao da je nešto uzdrmalo TSC, savladali su Mladost, da bi krenula serija loših rezultata u kojoj su u pet utakmica zabeležili tek jednu pobedu.

Zbog toga je Mladen Krstajić postao bivši, a on je posle otkaza ostavio kratku poruku u vidu slike na svom Instagram profilu, postavio je tabelu, označio svoj doskošranji klub i stavio je nekoliko reakcija u kojima se jasno smeje. Pravedno ili ne, Krstajić će morati da potraži novu sredinu.

Mladen Krstajić Foto: Instagram/mladenkrstajic20

Video: Trener TSC-a: Igrali smo koliko su nam dozvolili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    19. oktobar 2021 | 23:53

    Pa zamisli onda kako se osecao Muslin, kad ga nisi ispostovao i ti da das ostavku na SP.

  • Davor

    19. oktobar 2021 | 23:27

    Znaci sprema se mesto za Lalatovica🤫

  • ApostoL

    19. oktobar 2021 | 19:35

    Pogledaj tabelu kad si preuzeo repku... Tad ti nije bilo smesno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA