≫ 

Velika tuga: Čuveni golman Dragan Pantelić preminuo u Nišu od posledica korona virusa

Izgubio je život u 70. godini

  • 13
Dragan Pantelić Foto: MN Press

Legendarni srpski i jugoslovenski golman, Dragan Pantelić preminuo je jutros od koronavirusa u Univerzitetskom kliničkom centru Niš. On je napustio ovaj svet u 70. godini.

Prema saznanjima Kurira, slavni golman koji je najveći deo karijere branio za Radnički iz Niša, izgubio je životnu bitku jutros u 07.20 časova.

Podsetimo, njemu se stanje u utorak u toku prepodneva naglo pogoršalo, bio je priključen na respirator, ali nažalost nije uspeo da se izvuče i jutros je preminuo.

>>> Juventus se uzdigao posle lošeg starta sezone, ima šest vezanih pobeda, a večeras (21.00) ga očekuje teško gostovanje Zenitu. Domaćin želi da sruši Staru damu, a kvota na keca je 3,25, iks je 3,20, dok je dvojka 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zenit - Juventus.

Karijeru je počeo u Lešnici, a branio je za Grafičar, Bordo Timok i za reprezentaciju Jugoslavije. Nakon što je završio karijeru, Pantelić je bio predsednik Radničkog, a radio je kao instruktor u Fudbalskom savezu Srbije. Rođen je 9. decembra 1951. godine u Loznici.

Video: Sveštenik na klizaljkama: Aleksandar portu i mantiju menja ledom i kacigom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XY

    20. oktobar 2021 | 09:27

    Slava mu

  • Распучин

    20. oktobar 2021 | 09:51

    Бог душу да му прости.

  • Nemanja

    20. oktobar 2021 | 09:22

    Autpsija da se uradi da se vidi od cega je covek preminuo ? Zasto Sv.Z.O ne daje da se rade autopsije? Kako da se nadje adekvatan lek ako se to zabranjuje??? Koja to sila kroji kapu covecanstvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA