≫ 

Veselinović i Lalatović kandidati da naslede Krstajića na klupi TSC-a

Navodno su obojica dobili poziv kluba

  • 0
Fk Čukarički, Fk Crvena Zvezda

Foto: Nikola Tomić

Utakmicu protiv Partizana će privremeno voditi doskorašnji sportski direktor Mirko Jovanović, ali nema sumnje da će TSC uskoro imenovati naslednika Mladena Krstajića na praznoj klupi!

A prema saznanjima "Sportskog žurnala", dva imena figuriraju kao potencijalni naslednici nekadašnjeg selektora Srbije koji je u utorak neočekivano dobio otkaz - Aleksandar Veselinović i Nenad Lalatović.

Veselinović je prvi pik tima iz Bačke Palanke, s tim što je problem činjenica da je i dalje na platnom spisku Al Batina - iako je nedavno raskinuo saradnju sa njima. S druge strane, Lalatović je takođe nedavno dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji i u međuvremenu je takođe dobio poziv čelnih ljudi TSC-a.

Što se tiče Krstajića, on je na klupi TSC-a sedeo od januara prošle godine. Klub je ostavio na četvrtom mestu, ali, sudeći po komentaru koji je ostavio, očigledno je iznenađen otkazom koji je dobio.

Video: Zagrljaji i muški poljupci: Lalatović i Stanković posle meča koji je odlučio šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA