Beograđanin slavi Mesija i goleadu u LŠ: Stavio 2.000 dinara na tikete i lepo zaradio

Jedan naš čitalac je pronašao dve dobitne kombinacije koje je lepo naplatio

  • 2
Lionel Mesi, tiket Foto: Tanjug/AP, Privatna arhiva

Ljubitelji fudbala s nestrpljenjem čekaju svako veče Lige šampiona, a oni koji vole da se oprobaju i u prognoziranju rezultata mečeve elitnog takmičenja vide i kao mogućnost za dodatnu zaradu.

Rezultati mečeva koji su odigrani u utorak doneli su goleadu na gotovo svim mečevima, izuzev onog na Dragau, gde je viđen samo jedan gol u pobedi Porta nad Milanom.

Ko je izbegao ovaj meč, a igrao je na golove, mogao je ozbiljno da zaradi.

Tako nam se jedan čitalac pohvalio tiketima koje je pogodio u utorak uveče. Pronašao je pravu formulu za dobitak, a tiketi su mu "glatko" došli i pre završetka meča.

Na jednom je igrao da će na mečevima Ajaks - Dortmund, PSŽ - Lajpcig, Inter Šerif i Šahtjor - Real Madrid doći jedan do dva gola u prvom poluvremenu, a da će ukupno biti 4+.

Na drugom je prognozirao pobede Sitija, PSŽ-a, Intera i Reala, uz kombinaciju da će na svakom meču u drugom poluvremenu pasti više golova nego u prvom.

Najveća drama bila je za meč PSŽ - Lajpcig, gde je na jednom tiketu prognozirao pobedu PSŽ-a, koji je u jednom momentu gubio sa 2:1, ali je Lionel Mesi sa dva gola režirao preokret i sreću ovom kladioničaru.

Uložio je ukupno 2.000 dinara, a zaradio 140.000 dinara, pa nema sumnje da će popiti bar jedno piće za Mesija i njegove golove protiv Lajpciga.

Video: Zvezdin biser izveo magiju kao Mesi, izlomio kičmu cele odbrane i dao gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA