Urnebesno: Embape se oduzeo od života u tunelu zbog jednog sudijskog zvižduka

Francuski fudbaler nije se nadao da će Marko Gvida rešiti da eksperimentiše

  • 0
Kilijan Embape

Foto: Youtube / Printscreen

Fudbaleri Pari Sen Žermena upisali su pobedu posle dosta muke protiv Lajpciga. Tek posle preokreta u završnih 30 minuta, bogati francuski tim osigurao je tri boda koja ih smeštaju na prvo mesto u grupi ispred Mančester sitija.

Junak pobede PSŽ-a bio je Lionel Mesi koji je postigao dva gola koja su omogućila preokret. Pored njega u strelce se u ranoj fazi utakmice upisao i Kilijan Embape, koji je promašio i penal, a koji se pred početak meča našao u neuobičajenoj situaciji.

Naime, dok su se igrači pripremali da izađu na teren "Parka prinčeva", glavni sudija Marko Gvida rešio je da isproba svoju pištaljku kako bi se uverio da funkcioniše kako treba. Međutim, pošto je Embape bio okrenut leđima, apsolutno nije očekivao šta mu se sprema.

Kada se sudija "oglasio" Embape je toliko skočio da se činilo da se uplašio za svoj život. Ni Lionel Mesi koji je razgovarao sa Francuzom, nije ostao imun na čudan zvuk. Međutim, vrlo brzo kada su shvatili šta se dešava, svi su se nasmejali, a to je učinio i italijanski arbitar.

 

Dobra atmosfera iz tunela prenela se i na teren, pa Gvida nije imao previše problema da održi kontrolu nad utakmicom u kojoj je ukupno podelio pet žutih kartona i dva puta dosudio penal za domaće.

Video: Sveštenik na klizaljkama: Aleksandar portu i mantiju menja ledom i kacigom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA