Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mančester Junajted 1,80, Salcburg 2,20, Lester 1,90!

Nigde nećete naći veće

  • 0
FK Mančester junajted, Bruno Fernandeš i Džesi Lingard Foto: Tanjug / AP

Raznovrstan fudbalski program ove srede stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svetu. U izboru su jedinice na Mančester Junajted i Salcburg, odnosno dvojka na Lester.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

MANČESTER JUNAJTED - ATALANTA (SREDA, 21.00), KEC 1,80

Aktuelni vicešampion Engleske u novoj sezoni nije počeo tako samouvereno kao u prošloj, ali Mančester Junajted ima veoma ozbiljan potencijal i još ima šanse da se bori za prvo mesto. Puleni Ole Gunara Solskjera ne blistaju ni u Ligi šampiona, u okviru koje večeras dočekuju Atalantu. Start u grupnoj fazi Đavolima nije prijao jer su poraženi u Bernu od Jang Bojsa sa 2:1, da bi u drugom kolu doneo slavlje nad Viljarealom (2:1). Sve skupa, Junajted je doživeo tri poraza u svim takmičenjima na pet prethodnih mečeva, te mu je okršaj sa Atalantom veoma važan. Gosti su Ligu šampiona otvorili remijem u gostima Viljarealu (2:2), a potom je Boginja provincije minimalcem savladal Jang Bojs. Jedan poraz na proteklih sedam duela pokazuje da je sastav iz Bergama konsolidovao formu.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?

Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

SALCBURG - VOLFZBURG (SREDA, 18.45), KEC 2,20

Salcburg se nije baš smatrao jasnim pretendentom na plej-of, ali sdu Bikovi već u prvom kolu pokazali da nisu autsajderi. Salcburg je mogao da uzme bodove u gostima Sevilji, ali su na kraju odigrali nerešeno 1:1. U drugom kolu austrijski prvak je prilično lako pobedio Lil kod kuće 2:1, uspevši da se popne na prvo mesto u Grupi G. Večeras dočekuje Volfzburg, koji nije dobro počeo u Ligi šampiona. Izabranici Marka Van Bomela su uz velike poteškoće odbranili remi bez golova protiv Lila na početku, da bi zatim bili blizu slavlja nad Seviljom kod kuće, a na kraju su morali da se zadovolje bodom. Dodajmo i da je Salcburg neporažen ove sezone u svim takmičenjima na 17 mečeva, dok je Volfzburg bez slavlja na sedam minulih susreta.

SPARTAK MOSKVA - LESTER (SREDA, 16.30), DVOJKA 1,90

Posle dva kola u Ligi Evrope moskovski Spartak ima tri boda i nalazi se na drugom mestu u Grupi C, taman toliko iza Legije. U prethodnom meču crveno-beli su u velikom stilu pobedili odlični Napoli sa 3:2 u gostima, izvlačeći pobedu na kraju meča. Pre toga desio im se poraz u Moskvi od poljskog tima. Danas Spartak dočekuje Lester, koji posle dva duela ima samo jedan osvojen bod. Engleski tim je u uvodnom meču remizirao sa Napolijem 2:2, iako je vodio sa dva gola prednosti, a u poslednjem sukobu minimalno je poražen od Legije na gostovanju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA