≫ 

Belgijanci pretukli navijača Sitija posle meča LŠ i ostavili ga da umre na parkingu

Nesrećnom 63-godišnjem fanu Građana se bore za život

  • 1
Klub Briž Foto: AP/Tanjug

Navijač Mančester Sitija, za kog belgijski mediji kažu da se zove Gvido, ostavljen je da umre na jednom parkingu prilikom povratka kući sa meča Lige šampiona protiv Klub Briža!

Gvido (63) je bio na pomenutoj utakmici sa još 233 ostala navijača Građana širom Belgije, a pretukli su ga huligani domaćeg tima. Toliko da je nesrežni čovek završio u komi i bore mu se za život.

- Moj otac je kukavički napadnut zbog Sitijevog šala. Domaći huligani su mu oteli šal. Kad je zatražio šal nazad, dobio je snažan udarac u glavu. Napadači su pobegli i ostavili ga da leži u krvi.Nadamo se da će počinioci biti pronađeni i kažnjeni. Tata, nastavi da se boriš - napisao je Gvidov sin Jirgen na društvenim mrežama.

Gvido i njegov sin su članovi grupe "Blue Moon Belgium", ali nikada do sada nisu imali problema zbog toga što navijaju za Siti. Idu i na gostovanja i u Mančester da prate utakmice Građana, a Jirgen dodaje da je policija na tragu počiniocima.

Video: Snimci kako je policija hapsila navijače po gradu pre Večitog derbija posle tuča na ulicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma zar je moguće

    20. oktobar 2021 | 11:46

    U jednoj tako evropskoj zemlji da se tako nešto dešava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA