≫ 

"Mrtav čovek koji hoda" konačno dobio otkaz, Njukasl traži novog menadžera

Džerard, Lampard i Martinez su među kandidatima da naslede Brusa

  • 1
FK Everton - FK Njukasl

Foto: Tanjug/AP

Ono što je danima bilo očekivano, u sredu je dobilo svoju potvrdu - Stiv Brus više nije menadžer Njukasl junajteda koji je tokom vikenada poražen od Totenhema kod kuće!

Brusov odlazak je bio viđen još onog trenutka kada su novi vlasnici iz Saudijske Arabije preuzeli Svrake, zvali su ga "mrtav čovek koji hoda" i jednostavno nije bilo šanse da ostane na klupi. Čekala se samo jedna greška...

- Mislim da bi ovo mogao da bude moj poslednji posao. Sve je jako teško. Da ne budem poželjan, da osetim da ljudi žele da propadnem, da mi govore kako ću propasti i da sam beskoristan, debeo, nesposoban i glavica kupusa - rekao je Brus nedavno.

Uprava Njukasla htela je da otpusti Brusa još pre utakmice sa Totenhemom, ali nisu hteli da pokvare slavlje menadžera koji je u nedelju vodio svoj 1000. meč u karijeri. Grejem Džons će privremeno voditi klub sve do dolaska novog trenera.

Brus bi trebalo da naplati osam miliona odštete zbog prevremenog otkaza, a kao glavni naslednici pominju se Paulo Fonseka, Lusijen Favr, Edi Houv, Stiven Džerard, Frenk Lampard, Roberto Martinez i Fabio Kanavaro.

Video: Vlahović: Ostaje finale u Portugalu, idemo na pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fudbal

    20. oktobar 2021 | 19:14

    Zasto Njukasl??? Uvek je bilo Njukastl. Svuda pored grba i na grbu ovog kluba piše Newkastle

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA