≫ 

Pavkov definitivno otpao sa spiska putnika za Dansku, kasni mu rezultat drugog testa

Napadač još nije dobio drugi test, ali trener Dejan Stanković nije više mogao da čeka i odradio je poslednji trening bez momka iz Begeča

  • 1
FK Crvena zvezda, FK Hofenhajm, put za Nemačku, aerodrom, spisak putnika

Foto: Crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda će biti oslabljena i na gostovanju u Danskoj zbog korona virusa. Prethodno gostovanje u Bugarskoj protiv Ludogoreca prošlo je bez Borjana, Dragovića, Kataija i Degeneka, a meč protiv Mitjilanda će bez Milana Pavkova, koji je dobio pozitivan test na korona virus.

Postojala je mala šansa da Pavkov ipak bude među putnicima, jer je radio i drugi test, ali su rezultati kasnili, a trener Dejan Stanković nije imao više vremena za čekanje, niti je hteo da rizikuje, pa je Pavkova definitivno otpisao za gostovanje u Danskoj.

Zvezda je poslednji trening odradila bez Pavkova, a ukoliko novi test, koji još nije stigao, bude negativan, Pavkov će biti u konkurenciji za meč protiv Radničkog iz Niša koji je na programu u nedelju od 18.45.

Pavkov, kako saznajemo, nema nikakve simptome i dobro se oseća.

Podsetimo, meč protiv Mitjilanda na programu je od 18.45 u Danskoj, Zvezda je trenutno na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih šest bodova iz prva dva kola, dok Mitjiland ima jedan bod i nalazi se na začelju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Pobednički tompus Terzića u Lazarevcu, zvezdin direktor s užitkom pratio crveno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tišljer 036

    20. oktobar 2021 | 12:54

    Auuuuuu kakva kontra a Terza šta sad sa Piksijem???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA