≫ 

Spremite se za Portugal: Piksijevi Orlovi prvi put od Đenove imaće organizovanu podršku

Ukupno 3.000 navijača naše zemlje moći će da uđe na stadion Benfike

  • 2
Srbija, Luksemburg

Foto: MN Press

Kakva vest za sve navijače Fudbalske reprezentacije Srbije! Prvi put još od nemilih scena koje smo videli u Đenovi od pre 11 godina, kada je prekinuta utakmica između naše selekcije i Italije, fudbaleri će imati organizovanu podršku sa tribina.

Kako je na svojoj zvaničnoj stranici objavio Fudbalski savez Srbije, uskoro će se početi sa prodajom ulaznica za susret između Portugala i Srbije koji se igra u Lisabonu na stadionu Benfike 14. novembra od 20.45 časova.

Od raspoloživog kapaciteta stadiona, Fudbalskom savezu Srbije pripašće 3.000 ulaznica u posebnom sektoru koji će biti namenjen samo za navijače iz naše zemlje.

Naravno, zbog kovid-protokola koji su na snazi i u Portugalu, za građane Srbije neophodno je da ispune jedan od sledećih uslova za ulazak u zemlju: da imaju važeći digitalni sertifikat o izvršenoj vakcinaciji, da imaju PCR test urađen 72 časa pre dana ulaska ili antigenski test koji urađen 48 sati ili manje pre putovanja.

Fudbalski savez Srbije navodi da će uskoro objaviti više informacija o ceni ulaznica i svim ostalim detaljima.

Video: Nije bilo lako: Stanojević zadovoljan pristupom igrača protiv Trajala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA