≫ 

Navijači Zvezde na originalan način poslali poruku igračima - zakupili oglasni prostor!

Za ovaj neobičan iskaz ljubavi prema klubu zaslužni su fanovi šampiona iz Lazarevca na meču sa Kolubarom

  • 14
Delije Reklama Bez Straha

Foto: Miloš Bogovac

Fudbaleri Crvene zvezde imali su u subotu veliku podršku navijača u Lazarevcu, gotovo 80 posto prisutnih na stadionu klicalo je gostima. Svaki pedalj tribina bio je u znaku šampiona Srbije, i staro i mlado se sabralo da vidi slavni tim, pa su se učenici Dejana Stankovića u najbukvalnijem smislu osećali kao kod kuće.

Ugošćeni domaćinski, ispraćeni kao drag gost iako nisu imali milosti prema proitivniku čiju su mrežu zatrpali sa "pola gasa".

Bez obzira na rezultat, bio je to veliki i nezaboravan dan za sve Lazarevčane.

Iz navijačke perspektive, jedan detalj je ostao posebno uppečatljiv iz Lazarevca. Ono što mnogi nisu videli, čak ni mnogi na stadionu, bila je neobična parola u režiji gostujućih navijača koja se našla na neobičnom i atipičnom mestu za ultras standarde - na oglasnom prostoru tik uz teren.

Naime, pažljiviji gledaoci su uspeli da vide poruku "bez straha c.z." (što je i naziv navijačke grupe) koja se smenjivala u tačnom vremenskom intervalu pored drugih reklama. Tako su igrači Zvezde mogli maltene u svakom trenutku da vide poruku od svojih navijača, njima je ona bila namenjena, za prvo gostovanje u Lazarevcu.

Kako smo saznali, za sve su "krivi" fanovi beogradskog kluba iz Lazarevca. koji su sklopili dogovor sa upravom Kolubare (nije poznato da li su i platili oglasni prostor) da se pomenuta parola nađe među reklamama koje su se smenjivale tokom utakmice uz teren. Nema šta, originalan način da se pokaže ljubav prema klubu.

zvezda kolubara

Foto: telegraf.rs

(Telegraf.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lionac

    20. oktobar 2021 | 16:36

    Bez straha je grupa navijacka CZ

  • Old Delija

    20. oktobar 2021 | 17:53

    Ne nego ce da isaraju zgrade kao bunkerasi. Svaka cast momci, odavno Sam primetio da se poziv na utakmice stampaju na plakatima, Jos jednom Bravo I cuvajte beograd. 🤩🇷🇸

  • e

    20. oktobar 2021 | 17:54

    Jer to placeno od onih para sto su uzeli jer im je majca skinuta pa uzeli 10k eura da tog momka ne izrazbijaju kome je pala majca😁Sve posteni momci i rodoljubi na baterije. Sramota je nasta se napravila grupa Delije a nekad su bili stub srpstva polako al sigurno postaju isto sto i Vuk Draskovic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA