ZVEZDA I PARTIZAN igraju danas za evropsko proleće! Mislite da znate ko će pobediti?

Odigrajte odmah BESPLATNI TIKET u kladionici Victory

  • 5
victory Foto: Promo

21. 0ktobar mogao bi da bude veliki dan za srpski klupski fubal. Naši najbolji klubovi Crvena zvezda i Partizan danas imaju prilku da usred jeseni obezbede proleće na evropskoj sceni.

Mislite da znate ko će pobediti? Odigrajte odmah svoj pobednički tiket jer svim novim igračima Victory plaća prvi tiket! Sve što je potrebno da uradite je da se registrujete preko linka ispod i sastavite nikad bolji tiket.

Registrujte se ovde i uzmite svoj besplatni tiket.

Online kladionica Victory.rs jedina u svojoj ponudi nudi SPECIJALE na utakmice Zvezde i Partizana u evropskim takmičenjima.

Večiti rivali su odlično startovali na međunarodnoj sceni, ostvarili po dve pobede u Ligi Evrope, odnosno Ligi Konferencija, tako da bi novim trijumfima mogli ne samo da obezbede plasman u narednu fazu već i da isktaknu kandidaturu za prvo mesto u svojim grupama.

Crveno i crno-beli imaju i dodatni motiv u današnjim utakmicama. Zbog njihovih odličnih rezultata Srbija je dospela na 12. mesto na UEFA listi nacionalnih koeficijenata. Sa novim pobedama i bodovima blizu je i 11. pozicija koja garantuje našim klubovima direktno učešće u Ligi šampiona.

victory Foto: Promo

Crvenu zvezdu posle pobeda protiv Brage i Ludogoreca očekuje duel sa Mitjelandom. Danci za razliku od srpskog šampiona koji ima maksimalan učinak posle dva kola imaju samo jedan osvojen bod i ovo će im biti utakmica na sve ili ništa. Mitjeland je inače lider danskog šampionata, a posebno dobro igra na svojoj MHC Areni gde retko gubi.

Registrujte se ovde i uzmite svoj besplatni tiket.

victory Foto: Promo

Još posle žreba znalo se da su Partizan i Gent favoriti u grupi „B“ Lige Konferencije što su i jedni i drugi opravdali pobedema protiv Flore i Anortozisa u prva dva kola. Jasno je da utakmicom u Humskoj počinje borba za prvo mesto. Crno-beli su u sjajnoj formi sa samo jednim porazom od početka sezone. Nepredvidivi Gent je tek na 12. poziciji šampionata Belgije, sa daleko slabijim rezultatima od igračkog kadra i kvaliteta koji poseduje. U svakom slučaju u Humskoj se očekuje krajnje zanimljiv duel.

Registrujte se ovde i uzmite svoj besplatni tiket.

Dobrodošli u Victory, pobednički tim.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    21. oktobar 2021 | 12:40

    Izvinite sl ipak volim ta bunkerasi puknu jer su iz druge drzave nastanjeni u mojoj Srbiji🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏

  • Zozon

    21. oktobar 2021 | 16:23

    Nikad bolji gent

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA