≫ 

Mladi fudbaleri Zvezde korak dalje u Ligi šampiona, pao Sent Patrik

Za prolaz iz kvalifikacija, Zvezda će igrati protiv boljeg iz susreta Domžala i Empolija, a Italijani su u prvom meču slavili sa 2:1

  • 3
Omladinci Crvene zvezde Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde ispod 19 godina plasirali su se u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampion pošto su i drugom susretu savladali Sent Patrik sa 2:0 na Banovom brdu.

Mladi crveno-beli su u prvoj utakmici na strani takođe slavili, tada sa 2:1, tako da je ovo bio jedan siguran prolaz za njih.

Prvi gol na Brdu pao je u 12. minutu kada je Milosavić poslužio Stefana Lekovića koji je zatresao mrežu protivnika.

Deset minuta pre kraja meča, već je stavljena tačka na prolaz jer je Milosavić, koji je bio asistent kod prvog pogotka, sada upisao svoje ime i u strelce nakon dodavanja Kahvića.

Ovom pobedom Crvena zvezda je obezbedila plasman među 16 najboljih u stazi šampiona, a tu će igrati protiv pobednika meča Empoli – Domžale. Pobednik tog dvomeča koji je na programu 3. i 24. novembra plasiraće se u plej-of, gde će igrati protiv jednog od drugoplasiranih timova iz grupne faze Lige šampiona, u kojima učestvuju podmladci ekipa koje učestvuju u seniorskom izdanju elitnog takmičenja.

Video: Dominacija Hajduka, Poštar ispraćen kući sa 3 komada: Bivši Zvezdin napadač (42) deli lekcije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA