Matijašević: Izvinjavam se mom drugu Savićeviću, morali smo da zaštitimo svog igrača

U Čukaričkom ljuti na selektora mlade reprezentacije Crne Gore

  • 0
Vladimir Matijasevic

Foto: ATA Images

Naljutili su se u Čukaričkom što selektor mlade reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić nije pozvao fudbalera ovog tima Bojana Roganovića tokom nedavne reprezentativne pauze u nacionalni tim.

Objašnjavajući svoj potez Vukotić je naveo da je momak "prošle sezone ispao sa OFK Titogradom iz lige, kao i da igra promenljivo" na Banovom brdu. Dovoljno da se oglasi sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

- Što se nas tiče, gospodin Vukotić ne mora uopšte da zove Roganovića. Bojan je propustio jedan meč zbog crvenog kartona dobijenog u finišu meča protiv Radničkog u Kragujevcu, i još dva zbog lakše povrede. U svim ostalim susretima, pa i u međunarodnim okvirima, bio je jedan od naših najboljih pojedinaca.

- Niko od nas ne gleda šta je bilo juče, već šta je danas i šta će biti sutra. Gospodin Vukotić očigledno voli da gleda juče, ali to je već njegov problem. Izvinjavam se ovim putem mom prijatelju Dejanu Savićeviću, predsedniku FS Crne Gore zbog reakcije, ali ponavljam, samo smo stali u zaštitu našeg igrača - rekao je Matijašević.

Video: Dominacija Hajduka, Poštar ispraćen kući sa 3 komada: Bivši Zvezdin napadač (42) deli lekcije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA