≫ 

Nije kraj dok Ronaldo ne kaže! Još jedna infarkt pobeda Junajteda posle prelaza iz 2-1

Atalanta prokockala dva gola prednosti na Old Trafordu - 3:2 (0:2)

  • 8
Masnčester Junajted - Atalanta Foto: Tanjug/AP

Nije gotovo dok Kristijano Ronaldo ne kaže da je kraj! Aleks Ferguson je odavno otišao iz kluba, sa njim i "Fergi-tajm", ali sada je u modi "Solskjer-tajm", da se igra dok Mančester junajted ne pobedi. Tako je bilo i ove srede kada je Atalanta imala čak dva gola prednosti na poluvremnu da bi se na kraju vratila kući praznih šaka - 3:2 (0:2).

Sjajnih pola časa igre na Old Trafordu ipak nisu bili dovoljni gostima da steknu odlučujuću prednost. Najpre je Mario Pašalić u 15. minutu razgalio svoje navijače, da bi čitav stadion ućutkao Merih Demiral posle kornera Kopmajnersa u 29.

Izgledalo je u tim trenucima da Junajtedu nema spasa, ali... Solskjerov tim je zaigrao bolje, promašio dva zicera u finišu prvog dela preko Freda i Rašforda i najavio da bi mogao da nađe pravu formu za nastavak. Upravo je Rašford početkom drugog dela sjajnim begom lako smanjio rezultat u 53. i najavio dramu koju smo videli.

Olako je Atalanta dozvolila Junajtedu da dođe i do 2:2 u 75. minutu kada su pustili Megvajera da neometan savlada mladog golmana Musa. Uzgred, propustili su gosti dve kolasalne šanse pre tog boda da obezbede pobedu jer su Duvan Zapata i Malinovski sjajno šutirali, ali pravo u De Heu.

Naravno, kazna je usledila u završnici. Konačni preokret kompletirao je jedan od najboljih fudbalera ikada Kristijano Ronaldo u 81. na centaršut Luka Šoua, pa Mančester junajted posle još jedne pobede na mišiće i za infarkt drži čelno mesto u grupi F, ispred Atalante i Vilajreala.

Viljareala koji je bio ubedljiv na gostovanju u Bernu protiv Jang Bojsa koji je počistio sa 4:1 (2:0). Pino, Đerar Moreno, Alberto Moreno i Čukvueze redom su pogađali mrežu Švajcaraca dok je utešni gol za domaćina dao Elija.

Oba favorita u grupi H bili su uspešni. Čelsi je zgromio na Stamford Bridžu švedski Malme sa 4:0 uz dva pogotka Žoržinja sa bele tačke. Senku na trijumf šampiona Evrope bacila je povreda Lukakua koji je izašao iz igre na polovini prvog poluvremena, dok je srpski internacionalac Veljko Birmančević na drugoj strani zamenjen već na poluvremenu posle bledog izdanja.

Čelsi - Malme Foto: Tanjug/AP

Juventus je u Sankt Peterburgu minimalno porazio Zenit golom Kuluševskog u 86. minutu kojim je zadržao stoprocentni učinak i trenutno ima devet bodova posle tri odigrana kola. Jednako je uspešan i Bajern koji je bez (prehlađenog) trenera Julijana Nagelsmana dao četiri komada u poslednjih 20 minuta Benfiki koju je zgromio u Lisabonu sa 4:0.

Lil i Sevilja se nisu proslavili, odigrali su mršavih 0:0 na zadovoljstvo navijača Salvcburga koji se šepuri na vrhu njihove grupe posle pobede nad Volfzburgom.

Liga šampiona - 3. kolo

Sreda

Grupa E

Barselona - Dinamo Kijev 1:0

(Pike 37)

Benfika - Bajern 0:4 

(Sane 70, 85, Everton 80, autogol, Levandovski 82)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Grupa F

Mančester j. - Atalanta 3:2

(Rašford 52, Megvajer 75, Ronaldo 81 - Pašalić 15, Demiral 29)

Jang Bojs - Viljareal 1:4

(Elija 77 - Pino 6. Đ. Moreno 16, A. Moreno 88, Čukvuedze 90+2)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Grupa H

Čelsi - Malme 4:0

(Kristensen 9, Žoržinjo 21. i 57. penali, Haverc 52)

Zenit - Juventus 0:1

(Kuluševski 86)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Grupa G

Salcburg - Volfzburg 3:1

(Adejemi 3, Okafor 65, 77 - Nmeča 15)

Lil - Sevilja 0:0

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Pogledajte terasu Kristijana Ronalda: Bazeni, đakuzi, i pogled na ceo grad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    20. oktobar 2021 | 23:07

    Kakva klasa sa 36 godina u 80+ minutima onako hitati naprijed, nazad.. nemam rijeci najspremniji ikada

  • Papilon

    20. oktobar 2021 | 23:26

    Cekam grobose da komentarisu kako je utakmica namestena a krivac je naravni Terza.

  • Iggy84

    21. oktobar 2021 | 00:29

    Sve je izgledalo da je Atelanta pobednik večeras ali ekipa Mančester Junajteda se nije lako predala , tako da je tu bilo očekivano da Kristijano Ronaldo bude igrač ove utakmice večeras!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA