≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Gent

Crno-beli na najtežem ispitu u Ligi konferencija

  • 1
Partizan Santa Klara

Foto: ATA Images

Fudbaleri Partizana pokušaće da sačuvaju stopostotan učinak u grupi B u Ligi konferencija. Crno-beli su pobeđivali Floru i Anortozis u prethodnim kolima, a sada će na svom terenu ugostiti najozbiljnijeg rivala i direktnog konkurenta u borbi za prvo mesto.

TV prenos meča koji počinje u četvrtak od 21.00 biće na dve televizije - na RTS 1 i Arena sport 1.

Gent takođe ima šest bodova iz prva dva kola, a crno-beli bi eventualnom pobedom otvorili vrata evropskog proleća, ali i za prvo mesto u grupi, koje donosi veću pogodnost jer ono donosi direktno mesto u osmini finala i preskače se šesnaestina finala gde se drugoplasirani timovi sastaju sa trećeplasiranima iz grupa Lige Evrope.

Stanojević bi trebalo da započne meč u sastavu: Popović, Živković, Saničanin, Vujačić, Obradović, Šćekić, Zdjelar, Natho, Marković, Menig, Rikardo.

Video: Hvala mu na veri, daleko je završnica Lige konferencija: Stanojević pred Gent odgovorio Mitru

Posle pobeda nad Anortozisom i Florom, Partizan večeras (21.00) dočekuje rivala za prvo mesto u grupi - Gent. Tri boda bi crno-belima donela veliku prednost u ovoj trci. Kvota na keca je 2,35, iks je 3,30, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Gent.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    21. oktobar 2021 | 10:12

    Хвала богу да SBB ,нема права да цела Србија може да гледа

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA