≫ 

Huligani Fejenorda napali predsednika Union Berlina, flaše i stolice letele po baru

Biće zanimljivo ispratiti duel ove dve ekipe

  • 0
Germany Soccer Bundesliga

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri se često nađu u "nebranom" grožđu od navijača protivničkih timova, međutim, ovoga puta ni rukovodstvo nije bilo najbezbednije. Kako navodi berlinski "Kurier", predsednik Union Berlina i delegacija kluba napadnuti su od strane Fejenordovih navijača u Roterdamu, pred duel ove dve ekipe u Ligi konferencija.

Poznato je od ranije da su odnosu između Holandije i Nemačke prepuni tenzija i čarki koje datiraju još iz perioda ratova, pogotovo u gradu odakle i dolazi Fejenord.

Naime, kako tvrde nemački mediji, grupa od 25 navijača Fejenorda je naišla na kafić u kom se nalazio predsednik kluba, sa ostalim članovima rukovodstva, te su ih huligani napali.

Nemački list navodi da je prizor bio krajnje užasavajuć, letele su flaše, stakla su razbijena, dok je slomljeno i nekoliko stolova i stolica. Nekoliko devojaka je takođe napadnuto, dok je jedna završila i u bolnici zbog pretrpljenog šoka.

Policija je brzo reagovala, jedan od napadača je uhapšen, dok je delegancija iz Nemačke uz policijsku pratnju odvedena do hotela.

Video: Snimci kako je policija hapsila navijače po gradu pre Večitog derbija posle tuča na ulicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA