≫ 

Borjanu dao s pola terena, sad pogađa u MLS: Srbin golčinom doneo pobedu u 93. minutu

Samo sedam minuta u igri mu je bilo dovoljno da donese preokret

  • 1
luka stojanović Foto: printscreen

Ukoliko se pomene ime Luke Stojanovića, prva asocijacija je odmah čuveni gol u dresu Čukaričkog protiv Crvene zvezde s pola terena, međutim, ovaj fudbaler sada brani boje Čikaga, kojem je novim "evro-golom" doneo tri boda.

MLS liga deluje kao sjajna destinacija za fudbalere, iako su retki oni koji u mlađem igračkom dobu odlučuju da se otisnu put Amerike. To nije bio slučaj sa Lukom Stojanovićem koji je iz Čukaričkog otišao u "zemlju snova".

Propustio je nekoliko meseci zbog povrede kolena kad je stigao, ali sad se odužuje svom klubu na pravi način. Protiv Sinsinatija, ušao je u 85. minutu, a gol je postigao u 93. i time je doneo tri boda svojoj ekipi.

Video: Luka Stojanović donosi brzo izjednačenje Čukaričkom

Bez Kataija i Pavkova Zvezda će večeras (18.45) na megdan danskom Midtjilandu, ali i na gostovanju Ludogorecu je bila oslabljena, pa je pobedila. Nova tri boda bi donela gotovo sigurno proleće u Evropi. Kvota na dvojku je 2,95, na keca 2,65, a na iks 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Midtjiland - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA