Zvezda pripremila iznenađenje za Dansku, novi dresovi "debituju" protiv Mitjilanda

- Vreme je za premijeru - stoji u saopštenju kluba na društvenim mrežama

  • 4
FK Crvena zvezda, novi dres

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalere Crvene zvezde očekuje duel protiv Mitjilanda (18.45, RTS, Arena sport) u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope. Ovaj meč će biti poseban za beogradske "crveno-bele" iz još jednog razloga, a to je predstavljanje nove garniture gostujućih dresova.

Zvezda je za ovu sezonu odlučila da se vrati "retro" stilu dresova, domaća garnitura je oduševila sve pristalice ovog kluba, dok će gostujuća, koja neće biti istog kova kao domaća, biti predstavljena upravo na meču u Danskoj.

Fudbalski klub je na društvenim mrežama okačio promotivni video klip u kom najavljuju, sada već tradicionalne, tamno plave dresove, sa belim rukavima. Na leđima dominiraju tri zvezdine, dok se na grudima nalaze "pločice" u različitim sivim nijansama.

Podsetimo, Crvena zvezda je u prva dva kola odnela dve pobede protiv Ludogoreca i Brage, te se sada nalazi na korak od plasmana u narednu fazu takmičenja.

Video: Pobednički tompus Terzića u Lazarevcu, zvezdin direktor s užitkom pratio crveno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    21. oktobar 2021 | 13:12

    Kad danci vide ove dresove daće dva autogola.

  • Vuvmcko

    21. oktobar 2021 | 13:03

    Jesul oni manekeni ili fudbaleri...

  • jerry

    21. oktobar 2021 | 13:34

    Kakva marka dresova zato ih cesto i menjamo!!! Ne znam koji poznati klub ima ove dresove osim Lacija i Zvezde??? Vratite nam Pumu!! Terza potpisao ugovor jer su dresovi uglavnom na timovi albanije i tamo gde vladaju njihovi kao Tare u Laciju…sramota da klub za takvim renomeom nosi dres Macron a ne Adidas Puma ili Nike….tuzno za nasu Zvezdu !! Terza odlazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA