Arsenal doveo petogodišnjaka, videli ga dok je bio u jaslicama, kažu da je novi Mesi!

Čak i njegovom Instagramu se mogu videti slike i snimci gde ga mnogi porede sa argentinskom zvezdom

  • 0

Zejn Ali Salman je pre samo nedelju dana napunio pet godina, a već je dobio prvi fudbalski klub u životu, pošto je londonski Arsenal odlučio da ga dovede na svoju akademiju i učini ga najmlađim polaznikom iste u njenoj istoriji.

Arsenal je ovo dete video, tačnije skautirao, dok je još bio u jaslicama. Zejn Ali Salman već bez problema igra fudbal sa decom koja su bar duplo starija od njega.

- Pustili smo ga da igra sa njegovim uzrastom, ali tamo je bio nemilosrdan - rekao je Ostin Skofild, jedan od trenera ovog dečaka, te je nastavio.

- Mnogo je brži od svih, on bi uzeo loptu i otišao, način na koji šutira, kako dodaje... Previše je dobar za svoj uzrast, pričali smo s njegovim tatom i on je takođe odlučio da je vreme za nove izazove.

Već u najranijem dobu su pokrenute priče o mnogim klubovima koji su zainteresovani za ovog dečaka, međutim, njegov otac kaže da je Arsenal odabrao jer mu je to omiljeni klub.

Iako bi se po slikama na njegovom Instagram profilu moglo reći drugačije, pošto je često slikan u dresu PSŽ-a. Ipak, zaključak kod ovakvih slika je verovatno povezan i sa činjenicom da njegov idol, Leo Mesi, nastupa za francuski klub.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Ali (@zaynalisalman)

 

Sa Arsenalove akademije tvrde da je on nešto posebno i da tako nešto nisu imali priliku da vide dosad.

- Ovo dete, on radi nešto što ne bi smelo da se radi - rekao je Stiven  Dins, skaut za talente na akademiji kluba, pa je u dahu nastavio.

- Sada je tu, sa nama je. Zadali smo mu nekoliko zadataka, uradio je sve bez greške, nije kao deca koja nešto urade dobro pa stanu, on je konstantno dobar. 

Kako god, prerano je suditi, ali pred ovim dečakom je izuzetno blistava budućnost.

Video: Klinac izazvao Bogdana Bogdanovića: NBA as je odgovorio na perfektan način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA