≫ 

"Igrao sam fudbal i radio u bolnici": Zanimljiva ispovest fudbalera Partizana

Sećanje štopera na ranije fudbalske dane...

  • 0
Partizan - Santa Klara

Foto: Nikola Tomić

Partizan - Santa Klara

Saničanin, prvi s desna na levo Foto: Nikola Tomić

Fudbalere Partizana od 21 čas očekuje meč 3. kola Lige konferencija protiv belgijsog Genta, a u startnih 11 crno-belih trebalo bi da se nađe i reprezentativav BiH Siniša Saničanin!

Saničanin je odsustvovao sa terena jedno vreme zbog korone, vratio se u postavu protiv Radnika, a u međuvremenu je dao jedan intervju za "N1" u kom je otkrio neke malo poznate detalje iz života. Kao onaj da je svojevremeno radio u bolnici.

- Odrastao sam u jednom selu pored Prijedora. Nekih trinaest kilometara od grada. Kao klinac počeo sam da treniram jer me otac odveo na trening. Bukvalno na malom betonskom terenu u našem selu. Doslovno mali fudbal. Nisam imao neke ambicije da ću postati jednog dana poznati fudbaler, nego sam otišao da igram fudbal je to volim. Išlo je onda tako od omladinskih selekcija Rudara iz Prijedora, pa onda prvi tim. Zatim prelazak u Borac Banja Luka, Mladost Lučani, Vojvodina i danas Partizan - rekao je Saničanin i dodao:

- Završio sam medicinsku školu u Prijedoru – opšti smer. Dok sam igrao u Rudaru čak sam uspio i da radim u bolnici. Možda to mnogi ne znaju. Stažirao sam šest meseci, jer kad završite srednju morate stažirati da bi kasnije položili državni ispit. I posle da radite. Jer u tom trenutku nisam definitivno znao da ću se baviti fudbalom. Ovom prilikom pozdravljam i bolnicu u Prijedoru, gde sam radio pola godine i to je bilo dobro životno iskustvo.

Video: Hvala mu na veri, daleko je završnica Lige konferencija: Stanojević pred Gent odgovorio Mitru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA