≫ 

Braga slavila u Zvezdinoj grupi, poraz Dinama u Beču

Fener, Lacio i Betis nisu pobedili kod kuće

  • 0

Posle poraza na startu Lige Evrpe od Crvene zvezde, fudbaleri Brage vezali su dva trijumfa u grupi F i sada su samo na bod zaostatka od srpskog šampiona koji je remizirao u Danskoj!

Braga je dobila Ludogorc u razgradu rezultatom 1:0, a gol su postigli već u 7. minutu preko Rikarda Orte. Doduše, imali su i sreće tri minuta kasnije kada je domaćinu poništen gol zbog ofsajda.

Ludogorec je svoju najbolju šansu bukvalno tražio u 82. minutu kada su tražili penal, dok su gosti pogodili prečku pa u finišu imali zicer za ubedljiviji trijumf. Portugalci sada imaju šest bodova, Zvezda je na sedam, Midtjiland ima dva, a Ludogorec samo jedan.

Dinamo je porazom od bečkog Rapida zakuvao situaciju u grupi H - 2:1!

Poveo je domaćin preko Grula u 9. minutu, izjednačio je Oršić u 24. da bi Hofman u 34. postavio konačan rezultat. Sada oba tima imaju po tri boda, koliko i Genk koji je pretrpeo ubedljiv poraz na gostovanju Vest Hemu - 3:0.

Strelci za engleski sastav bili su Douson, Diop i Bouven, čime su "Čekićari" potvrdili perfekciju u grupi, sa maksimalnim bodovnim saldom i gol-razlikom 9:0.

Fenerbahče je razočarao svoje navijače protiv Antverpena (2:2), a meč je obeležio Ener Banega. Dao je dva gola za poluvreme za domaćina, pritom je promašio i penal. Lacio i Marselj su odigrali bez golova, dok su i Betis Leverkuzen odigrali bez pobednika (1:1).

Video: Midtjiland izjednačio protiv Crvene zvezde: Lind u stativu, Dir popravlja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA