≫ 

Murinjov najteži poraz karijere, pravi košmar: Roma primila šest golova u Norveškoj!

Užasno veče za Portugalca i Rimljane na severu Evrope

  • 3
žoze murinjo Foto: Tanjug/Ap

Šta se desilo igračima Rome u Norveškoj u četvrtak uveče može se možda najbolje može podvesti pod termin - zona sumraka.

Tim proslavljenog Žozea Murinja proveo se kao "bos po trnju" na veštačkoj travi stadiona "Aspmyra", poražen je od Bodo-Glimta sa nestvarnih 6:1 u 3. kolu Lige Konferencija, što je portugalskom stručanjaku, ako se uzme ime i renome protivnika, moguće najteži poraz u karijeri.

Kako je došlo do ovakvog scenarija za Rimljane, zaslužno je nekoliko faktora. Prvi i najbitniji: indolentnost, nedostatak borbe i želje igrača gostiju protiv motivisanog norveškog sastava.

Ostalo se samo "nakalemilo"...

Murinjo je na sever Evrope poveo kombinovan sastav, odmorio je neke od udarnih pesnica, međutim to neće sprati ljagu koja će stajati uz ime renomiranog italijanskog velikana - pukla je bruka.

bodo glimt Foto: Tanjug/Ap

Goste su u velikoj noći za Bodo potukli Bothajm već u 8. minutu, potom Berg u 20, a onda opet Bothajm u 52, da bi nakon toga usledila prava kanonada ka mreži Vučice - tri pogotka u roku od 11 minuta.

Romu su u nastavku dokrajčili Solbaken dva puta i Pelegrino.

Gosti su počasni gol dali još u 28. mintuu preko Pereza, za 2:1, ali to je bilo sve sa napadačkog repertoara katastrofalnih Italijana večeras.

Murinjo će pamtiti ovaj debakl i po tome da je prvi put u karijeri neki njegov im primio šest golova.

Video: Poruka Žozea Murinja građanima Uba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prodavac magle

    21. oktobar 2021 | 21:54

    murinjo

  • Iggy

    22. oktobar 2021 | 06:25

    Ne nije namestena utakmica…ma kakvi 😂

  • Klijent

    22. oktobar 2021 | 12:41

    Italijanskim timovima ova egzotična takmičenja predstavljaju punjenje budžeta preko kladionica. Pratite Napoli, uvek prvu utakmicu kući izgubi 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA