≫ 

Stanković: Znamo kakva nam je matematika, biće nam teže u Beogradu protiv Midtjilanda

Podsetimo, crveno-beli su i dalje prvi na tabeli

  • 10
Dejan Stanković

Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Video: Stanković: Pravedan rezultat, prvi smo i dalje se mi pitamo

Jeste Crvena zvezda vodila i prokockala prednost u finišu meča, ali trener srpskom šampiona Dejan Stanković i te kako može da bude zadovoljan bodom koji je njegov tim osvojio u Danskoj!

Najviše zbog toga što su crveno-beli zadržali pet bodova više u odnosu na Dance, sada imaju šest više od Ludogoreca i u slučaju trijumfa protiv Midtjilanda na Marakani evropsko proleće će biti obezbeđeno barem kroz Ligu konferencija.

- Idemo kući sa povoljnim rezultatom. Mi sa pobedom sa sigurnošću možemo da kažemo da idemo u drugi krug. naš stadion mi se pitamo, neće biti lako. Možda nam, bude i teže u Beogradu nego ovde. Ali se nadam da će se par mojih momaka vratiti u tim i da će to biti jedna dobra utakmica. Što se tiče prvog mesta, sve od nas zavisi i dalje - rekao je Stanković i dodao:

- Mnogo mi je žao što nismo pobedili. I na 1:1 smo imali tu loptu sa golmanom, morali smo to da rešimo. Sa pozitivnim rezultatom se vraćamo za Beograd. Žao mi je mnogo, jer bi sa devet bodova lakše bilo da se iskontrolišu ostale tri utakmice. Znamo šta je činiti, kakva nam je matematika.

Pohvalio je Stanković i strelca Mirka Ivanića.

- Mirko je odigrao jednu fenomenalnu utakmicu, pokrio je tri mesta tokom 90 minuta. Naravno da ti i gol dođe kao čin zasluge, jer si ostavio sve kao i svi momci. Danas je bio onaj stari.

Video: Midtjiland izjednačio protiv Crvene zvezde: Lind u stativu, Dir popravlja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VKV Strucnjak

    21. oktobar 2021 | 21:42

    ni trener ni matematicar

  • Miki Rubiroza

    22. oktobar 2021 | 10:25

    Ako budemo igrali bez napadaca kao sinoc bice nam mnogo tesko,u napadaca ne racunam Dionia jer je on igrac manje na terenu....

  • kale

    21. oktobar 2021 | 23:58

    Trener investitor, to samo kod nas ima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA