≫ 

Ivanić otkrio zašto je onako emotivno proslavio gol protiv Midtjilanda

Vezista postigao prvi gol u Ligi Evrope ove sezone

  • 0
Mirko Ivanić

Foto: crvenazvezdafk

Video: Ivanić: Odlična utakmica i dobar rezultat

S razlogom je Dejan Stanković hvalio Mirka Ivanića posle meča sa Midtjilandom, na kom je vezista postigao jedini gol za crveno-bele u remiju rezultatom 1:1.

Pogodio je Ivanić mrežu Danaca u 58. minutu, a posle utakmice je za zvaničan sajt rekao:

- Pre svega mogu da kažem da je dobar rezultat, iako smo poveli sa 1:0, mislim da je protivnik imao dosta šansi u prvom poluvremenu, tako da moramo biti zadovoljni. S obzirom da smo imali nekoliko povređenih igrača, mislim da smo ipak odigrali jednu odličnu utakmicu i dali sve od sebe što je najvažnije. U svlačionici smo čestitali jedni drugima - počeo je Ivanić.

Dotakao se Ivanić sjajnog gola koji je postigao u 58. minutu meča, kada je volej udarcem pogodio kroz noge golmana Midtjilanda.

- Svaki gol mi znači naravno, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Veliki ulog je u pitanju, igrali smo za prolaz u osminu finalu Lige Evrope i iz tog razloga sam ga emotivno proslavio. Nadam se da će ih biti još - rekao je Ivanić, a zatim se osvrnuo na navijače koji su bodrili Zvezdu u Danskoj:

- Naravno, znače nam navijači na svakoj utakmici, jer nas očekuju veoma teški mečevi i u prvenstvu i u Ligi Evrope, tako da nam prija podrška. Nadam se da će u što većem broju doći na Marakanu na sledeću utakmicu protiv Radničkog da zajedno idemo u nove pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA