≫ 

Ultrasi Rome postrojavali igrače posle bruke, Murinjo preuzeo odgovornost

Bruka je odjeknula na severu Evrope

  • 0
ultrasi rome Foto: twitter/LupoTVofficial

Fudbaleri Rome posramljeni, zabridelih obraza se vraćaju iz Norveške, a nije zbog hladnoće na severu Evrope. Razlog je težak poraz, prava rezultatska katastrofa i poniženje u duelu sa Bodo-Glimtom u ligi Konferencija - 6:1!

I navijači rimskog kluba svedočili su debaklu svog tima, oni najverniji. Veća grupa njih je prevalila dug put da bi bodrila Murinjov tim, očekivala je pobedu, a videla je sramotu koja neće tako lako izbledeti.

Zato su posle meča ultrasi "Vučice" morali da zovu igrače podno tribine koju su zaposeli, da im se obrate i povišenim tonom im upute svakojake reči kritike i pridiku za sramotu koju su naneli i sebi i klubu. Napadač ekipe Ejbraham je stao ispred ekipe, ušao u raspravu sa navijačima, ali nije ih bilo moguće obuzdati...

Razočaran je posle meča bio i Žoze Murinjo, bio je mu je ovo najteži poraz u karijeri, za koji je preuzeo odgovornost, ali je i iskritikovao grupu igrača kojima je dao šansu.

- Ovaj poraz je moja krivica, želeo sam da igram sa ovim timom. Hteo sam da dam nekim igračima šansu da igraju. Video sam i sada da imamo ogromnu razliku u kvalitetu između dve grupe igrača. Da mogu stalno da igram sa određenih 11 igrača, to bih i radio. Imao sam dobre namere i želeo sam da dam priliku tim igračima koji rade i treniraju dobro, a da ove druge odmorim. Večeras smo izgubili od tima koji je bio kvalitetniji, prosto rečeno. Svaki poraz ostavlja ožiljke. Već sam najiskrenije i najotvorenije razgovarao sa igračima. Dobra stvar je da me niko od njih više neće pitati zašto neki igrači igraju stalno - poruči oje Portugalac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA