≫ 

Frka na kraju meča: Stanojević napao sudije i dobio crveni, propušta meč u Gentu

Kartonom, ali onim žutim, kažnjen je i Marković - dok će trener Partizana zbog ovoga propustiti meč u Belgiji

  • 90

Neočekivana drama viđena je na kraju meča između Partizana i Genta (0:1), kada je trener crno-belih Aleksandar Stanojević dobio crveni karton zbog verbalnog napada na glavnog sudiju Bobija Madena!

Naime, sve je "zakuvao" kapiten Lazar Marković koji je imao štošta da kaže sudijama na centru terena zbog čega je i dobio žuti karton. Stručni štab crno-belih je uspeo da umiri "Markeca" u tom trenutku, ali je na lice mesta došao pomenuti Stanojević.

Besan je bio trener Partizana na Madena, pretio mu je prstom, te nije hajao na to što je Škot odmahivao rukom i terao ga od sebe. Na kraju - izvadio je crveni i pokazao ga Stanojeviću koji će zbog toga propustiti naredni meč ovih rivala u Belgiji.

Biće to veliki hendikep za crno-bele koji su ove večeri poraženi rezultatom 1:0 i sada zaostaju tri boda za Gentom u borbi za 1. mesto koje obezbeđuje osminu finala LK. Podsetimo, drugo mesto znači 1/16 finala sa nekim trećeplasiranim timom iz LE.

Video: Tribine su pune: Grobari došli na Gent

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja i moj susjed

    21. oktobar 2021 | 23:54

    Stanoje crni mali Stanoje,moraš sutra pred skupštinu da se žalis,ko li je sada kriv?

  • Pop Cira

    21. oktobar 2021 | 23:54

    Smeo bih se kladiti da ni on sam ne zna zbog cega se bunio, uradio je to samo zbog toga da nekog drugog okrivi za svoje lose vodjenje utakmice.

  • Mane

    21. oktobar 2021 | 23:59

    Pa nije ti ovo kliker liga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA