Dinamov Albanac na srpskom psovao novinara iz Austrije koji mu je dobacivao s tribina

Sa usana se lako razaznaje šta mu je ponovio više puta

  • 6
Arijan Ademi Printskrin: Youtube/SN tv Sport nedjeljom

Fudbaleri Dinama iz Zagreba poraženi su u Beču od Rapida sa 2:1 u meču trećeg kola Lige Evrope i tako su zakomplikovali sebi situaciju u grupi H, gde će se do kraja boriti sa Genkom i Rapidom za drugo mesto i prolaz dalje.

Burno je bilo na stadionu Rapida, a bilo je i čarki i provokacija. U jednom momentu snimljena je i reakcija Arijana Ademija, makedonskog reprezentativca albanskog porekla, koji je ušao u verbalni okršaj sa nekim na tribinama.

Nije jasno s kim je tačno ušao u sukob, a hrvatski indeks piše da se nezvanično radi o novinaru iz Austrije, koji očigledno zna i srpski jezik, pa mu je na provokacije Ademi odgovorio psovkom na srpskom jeziku.

- Puši k**** - bile su reči koje su jasno mogle da se pročitaju sa usana Ademija, koje je nekoliko puta besno ponovio u pravcu onoga ko ga je iznervirao.

Dinamo trenutno iz prva tri kola ima tri boda, koliko imaju i Rapid i Genk, dok se na prvom mestu izdvojio Vest Hem sa devet bodova.

Zagrepčani će u narednom kolu četvrtog novembra ugostiti Rapid na Maksimiru.

I dalje je Arsenal u donjem delu tabele Premijer lige, a večeras (21.00) u goste mu dolazi Aston Vila koja takođe ne blista i ima dva vezana poraza. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,60, na dvojku 4,00, a na 3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Aston Vila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA