Procurilo iz svlačionice Junajteda: Ronaldo se okomio na saigrače "Kako vas nije sram"

Portugalac pokrenuo ekipu u poluvremenu protiv Atalante

  • 0
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Prva zvezda Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo bio je kreator totalnog preokreta u utakmici Lige šampiona u kojoj je Junajted 0:2 protiv Atalante pretvorio u veliku 3:2 pobedu.

Nekoliko dana nakon utakmice procurila je vest iz svlačionice da se Portugalac biranim rečima okomio na saigrače tokom poluvremena.

Pitao je saigrače da li ih je sram zbog pristupa u utakmici pred svojim navijačima. Besnu je tiradu začinio rečima o tome da postoji mogućnost da se ne prođe grupa u slučaju poraza. Veru u preokret tad je u svlačionici izrazio i menadžer Ole Gunar Solskjer dodavši da se može pobediti  ako se da brzi gol za 1-2.

Tako je i bilo pa je Solskjer barem nakratko otklonio pritisak pod kojim je već duže vreme kada se ozbiljno počelo pričati o njegovoj smeni.

Junajted je imao loš ulazak u sezonu i sad ih u nedelju očekuje nova veliki test jer na Old Traford dolazi vodeći i neporaženi Liverpul. Pobedom bi Junajted mogao skoči na jednu od prve četiri pozicije u Premijer ligi zavisno o drugim rezultatima.

Video: Opušten pred derbi u Ligi šampiona: Nasmejani Kristijano Ronaldo na treningu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA