≫ 

Manekenka uništila golmana Čelsija, navukao se na koku, izgubio 40 miliona, spasao ga Srbin

Zanimljiva i poučna priča o tome kako zaljubljenost može da upropasti jednu sportsku karijeru

  • 10
Mark Bosnich Bosnić Sophie Anderton Foto-kolaž: Profimedia

Mark Bosnić nekadašnji vrhunski golman koji je odabrao put Premijer lige i stigao do reprezentacije Australije, prošao je kroz težak period u svojoj karijeri.

Igrao je sa Sašom Ćurčićem u Aston Vili i družili su se, pravili lude žurke, a posle Vile je prešao u Mančester Junajted gde je igrao od 1999. do 2001.

Bio je na vrhuncu karijere, usledio je transfer u londonski Čelsi i tu se sve raspalo, jer je za dve godine odigrao samo 5 mečeva.

Mark Bosnić Boshich Mark Bosnić Foto: Profimedia/Zuma Press/Bildbyran

Bosnić je u Londonu upao u probleme sa kokainom, a takođe je bio i ludo zaljubljen u manekenku Sofi Anderton koja se takođe navukla na kokain, i zbog koje je ostao bez 40 miliona funti.

Veliki deo njegovih problema sa kokainom bio je posledica njegove veze sa britanskom manekenkom, tvrdeći da je za svaku njenu liniju morao da ima i on.

Bosnić se, međutim, ne kaje zbog svojih postupaka, pripisuje im zasluge za to što je mogao da pomogne nekome kome je potrebna. Njegova zavisnost se pogoršala i kasnije je rekao:

- Postojala je faza u kojoj sam dobijao po 10 grama kokaina dnevno kada sam bio dole na dnu - pričao je svojevremeno Bosnić koji je 16. jula 2008. godine, bankrotirao na Višem sudu u Londonu na zahtev poverioca.

Đani Ćurčić je gostujući u emisiji "Sportlight" objasnio kako je kasnije pomogao Bosniću.

- Ijao, šta je on sve prošao. Roditelji me zvali iz Sidneja da ga izvučem iz Londona i pošaljem u Sidnej. Uhvatila ga ona londonerka Sofi Anderton, manekenka kao ove beogradske.

- On zbog nje kupio penthaus od 5 miliona funti, ona ga namesti. Žao mi dečka, odličan tip. Zvali me njegovi roditelji i ja odem u London i nađem ga u nekom apartmanu u podrumu, totalno u depresiji.

- On mi kaže: "Ja sam nekad tebe čuvao u Aston Vili ti si bio problematičan, sad ti mene čuvaš". Ja mu kažem "Mark, moraš da se dižeš". Uhvatili ga srpski ćevap narko dileri pod svoje, uspeo sam da rasteram sve to i da ga izvučem. Sad radi na Foks televiziji. Inače, on samo o Sofi Anderton misli, gleda neke rijalitije sa njom, a ona opasna zavodnica kao Kristi Tarlington.

Saša Ćurčić Đani, Besni Fok Foto: Nikola Tomić

- Kažem mu "diži se, nećemo da dozvolimo da izgubimo rat, bitke smo izgubili, ali rat nećemo" . Na kraju naše priče mi ćemo biti pobednici.

- Naježio sam se. To treba da znaju Srbi, tu je otišlo 40 miliona funti, nestalo sa računa. On je bio golman Mančester Junajteda i golman Čelsija, na 60, 70 hiljada funti nedeljno - rekao je Ćurčić.

Bosnić je sada komentator kanala Foks, a Sofi Anderton se udala ove godine za modnog fotografa Kaza Balinskog. Nije ni ona bolje prošla u životu jer se zbog zavisnosti od kokaina odala visokoj elitnoj prostituciji da bi vratila dugove.

Video: Saša Ćurčić: Otrovna atmosfera, nisam se pitao ni za šta u Vranju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljudi

    25. oktobar 2021 | 21:09

    Ova je raspad, ove naše su za nju nedostižno a i bolje bi ga vozile😅

  • supergnu

    25. oktobar 2021 | 23:20

    I tamo ih zovu manekenke?😂😂😂

  • Brik

    25. oktobar 2021 | 22:05

    Sto bar ne nadje neku lepu, a ne ovo izoperisano čudo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA