Kostić dodao "zver" vrednu više od 200.000 evra u svoju garažu, izgleda spektakularno

Filip je kupio Bentli serije "Kontinental GT"

  • 16
Bentli, Filip Kostić

Foto: Stefan Kostić - Instagram - Printscreen

Reprezentativac Srbije i jedan od najboljih fudbalera Ajntrahta iz Frankfurta, Filip Kostić pružio je nedavno fantastičnu partiju protiv Bajerna protiv kojeg je postigao gol i upisao asistenciju u velikoj pobedi svoje ekipe.

Ranije tokom sezone imao je određenih "razmirica" na relaciji sa čelnicima kluba, pošto je želeo tokom prelaznog roka da ode i sreću potraži na nekom drugom mestu. Jedno vreme je i "bojkotovao" treninge, zbog čega je samo novčano kažnjen.

Posle svega toga, odlučio je da se "počasti", pa je njegova garaža dobila ogroman dodatak u vidu automobila marke Bentli "Kontinental GT". Slikom se pohvalio njegov brat, Stefan koji je pozirao pored kristalno čistog Bentlija, koji zaista deluje impozantno.

Ovaj automobil na tržištu vredi preko 200.000 evra, iako sam Bentli nikada nije javno objavio tačnu cenu. Na prvi, ali i na svaki drugi pogled, ova "zver" deluje neverovatno, sedišta unutra su obložena kožom, a sve je do te mere digitalizovano da može da se vozi sam od sebe.

Poseduje dva motora, što ga takođe čini veoma skupim za održavanje. Spada u red najluksuznijih na tržištu u toj kategoriji.

Pogledajte u galeriji u vesti kako izgleda novi automobil Filipa Kostića iz svih mogućih uglova.

Video: Ibrina garaža vredna više od 8,5 miliona evra: Jedna marka automobila mu je miljenica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    23. oktobar 2021 | 16:35

    Bentli i jeste auto za vrhunske fudbalere, biznismene, vlasnike uspesnih firmi, to ne moze svako da priusti kao ni obicni gradjani, zna covek sta valja.Nek mu je sa srecom..

  • Bane

    23. oktobar 2021 | 19:36

    E sad uplati barem 2 hiljade za gladnu decu,na Kosovu npr

  • Gogi-11

    23. oktobar 2021 | 17:56

    Skromnost sta to bese? Jedan je N.Matic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA