≫ 

Preokret u Lučanima posle pacerskog kiksa golmana Kolubare - lopta mu prošla "kroz ruke"!

Lazarevčani poveli, pa pretrpeli poraz na gostovanju. Dvostruki strelac za domaće superligaški rekorder Milan Bojović čiji prvi pogodak "ide na dušu" čuvara mreže gostiju

  • 1
Bojović Foto: Arenasport

Lakše se diše u Lučanim posle 14. kola Superlige i pobede Mladosti nad Kolubarom - 3:1 (1:1).

Dvostruki strelac za domaći sastav bio je rekorder elitnog ranga srpskog fudbala, najbolji strelac u istoriji domaćeg takmičenja Milan Bojović, koji je nakon ovog meča sada potpuno usamljen na "večnoj listi" top golgetera - sa 82 gola!

Bojović je pogađao mrežu Lazarevčana u 24. i 85. minutu, najpre za egal, pa za totalni preokret koji je trećim pogotkom začinio i potvrdio Saša Jovanović u nadoknadi vremena, i nakon VAR analize.

Jedan od tragičara meča bio je golman gostiju Dejan Stanivuković koji je direktno odgovoran za prvi gol Bojovića. Definitivno je morao bolje da interveniše čuvar mreže Kolubare u toj situaciji, pošto je praktično imao loptu "na obe ruke", međutim ona mu je volšebno "pobegla", izmigoljila se i završila u mreži.

Iznenadio je i svog saigrača Stanivuković jer je ovaj možda mogao da spreči najgore po ekipu, no bio je uveren da će golman bez poteškoća ukrotiti loptu.

I drugi gol Lučana bio je plod teškog kiksa gostiju, proklizavanja jednog defanzivca gostiju, što je iskoristio Bojović da uhvati centaršut sa krila i smesti loptu u mrežu, za preokret. Otvorila se Bojobiću čista situacija pošto je njegov direktan čuvar posrnuo i pao, a sve ostalo bio je rezultat njegove umešnosti i velikog iskustva.

Tačku na ovaj meč stavio je Jovanović duboko u nadoknadi vremena.

Pre svega toga, strelac za goste, za nadu da mogu danas doći do pozitivnog rezultata, bio je Vasilije Bakić u 16. minutu, nakon spretne reakcije nakon kornera.

Lučancima je ovo bila treća uzastopna pobeda, četiri meča su bez poraza, i pobegli su iz grupe najugroženijih timova, gde polako klize Lazarevčani.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    23. oktobar 2021 | 23:30

    Nemam reci.... Ovo je 10 put da Kolubara gubi greškom golmana... Ne razumem....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA