≫ 

Nikolić rešeta kao u najboljim danima, Spartak blista od dolaska Gaćinovića

Subotičani bolji od Metalca sa 2:0

  • 1
nemanja nikolić Foto: MN Press

Fudbaleri subotičkog Spartaka polako se vraćaju u prepoznatljivu formu, posebno posle povratka iskusnog trenera Vladimira Gaćinovića na klupu ovog superligaša.

"Plavi golubovi" su na svom terenu savladali ekipu Metalca sa 2:0 i probili se u gornji deo tabele sa 18 osvojenih bodova, dok su Milanovčani doživeli sedmi poraz od početka sezone i nalaze se na 14. mestu sa 12 bodova.

Junak ovog trijumfa Spartaka bio je iskusni napadač Nemanja Nikolić koji je bio dvostruki strelac. Vodeći gol postigao je u 31, a konačnih 2:0 postavio je u 64. minutu susreta posle centaršuta sa desne strane.

Kratko je trajala dilema oko tog pogotka jer je pomoćnik signalizirao ofsajd, ali je u VAR sobi proverena i ta situacija posle ćega je utvrđeno da je sve bilo ''čisto''.

Mogla je pobeda Spartaka da bude i ubedljivija, ali je golman gostiju Maslerević u 12. minutu odbranio jedanaesterac Lazaru Tufegdžiću.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćenta

    23. oktobar 2021 | 20:07

    Ima li utakmice da se nesrećniku Tufegdžiću ne namešta da šutira penal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA