≫ 

Posle Ivanića, Zvezda završila još jedan potpis za svetlu budućnost na Marakani

Eraković će sledeće sedmice produžiti vernost crveno-belima

  • 5
Strahinja Eraković, Nemanja Jović

Foto: Marko Jovanović

Dobre partije koje je pružio Strahinja Eraković ove sezone, "naterale" su čelnike Crvene zvezde da povremenom kapitenu crveno-belh ponude novi ugovor!

Kako Telegraf saznaje, Eraković će sa Zvezdom potpisati novi ugovor na četiri godine, a promocija se očekuje sledeće sedmice - najverovatnije već u ponedeljak, dan posle utakmice koju crveno-beli igraju sa Radničkim iz Niša.

Eraković je ove sezone glavni bunus igrač Zvezde, pokrivao je i pozicije štopera i desnog i levog beka, a upravu kluba je verovatno "kupio" posle dobrih partija u večitom derbiju protiv Partizana i onog meča 2. kola Lige Evrope protiv Ludogoreca, kada je poneo i kapitensku traku

- On je dete kluba i prvotimac Crvene zvezde. Traka je nagrada za njegovo ponašanje, igru i lojalnost. Neću više ni da pričam da je dete, jer ne vidim razliku između njega i starijih štopera. Svi oni su standardni, ne znam ko će u kom momentu zatrebati. Da on nije radio i da se nije ponašao kako treba, ne bi bio na ovom nivou - rekao je trener Dejan Stanković o Erakoviću posle Razgrada.

Nastupao je Eraković ove jeseni i za mladu reprezentaciju Srbije koja je, zanimljivo, slavila samo na tom meču jedinom meču u kom je Zvezdin defanzivac igrao i postigao gol protiv Jermenije (4:1). Protiv Francuza je bio na klupi, dok za duele sa Ukrajinom i Severnom Makedonijom nije dobio poziv.

Vredi pomenuti i to da je Zvezda pre nekoliko dana završila odličan posao kada je u pitanju Mirko Ivanić, jer je jedan od najboljih igrača kluba produžio ugovor do 2025. godine.

>>> Bod iz Danske dodatno je pojačao samopouzdanje u Zvezdi, iako ima onih koji žale za pobedom, ali svakako crveno-beli u dobrom raspoloženju čekaju večeras (18.45) Radnički iz Niša - kvota na keca je 1,10, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Radnički Niš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    24. oktobar 2021 | 10:54

    Sa svima se produžava ugovor samo ne sa kangom ništa oni nisu bolji od kange neki naprotiv, napred zvezda..

  • Trener

    24. oktobar 2021 | 14:34

    Eraković pojma nema, teška kiksara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA