≫ 

Bekam jednim potpisom zaradio 150 miliona funti

Britanci tvrde da j postao ambasador Mudnijala 2022 i Katara uopšte

  • 1
Dejvid i Viktorija Bekam Foto: Profimedia

Legendarni engleski fudbaler Dejvid Bekam postao je novi ambasador Svetskog prvenstva u Kataru, javljaju mediji u Britaniji koji navode da će za jedan potpis inkasirati 150 miliona funti (oko 178 miliona evra)!

Tamošnji "San" javlja da je Bekam početkom oktobra bio u Dohu nedelju dana i da je potpisao ugovor na 10 godina po kom će godišnje dobijati 15 miliona kao ambasador Katara uopšte - uključujući turizam i kulturu.

Bekam je navodno povezivan sa katarskim šeicima još od igranja u Pari Sen Žermenu, ali je za konačnu odluku morao najpre da se posavetuje sa suprugom Viktorijom. Razlog za to su kontroverzne odluke Katara vezane za prava žena i homoseksualaca.

Ipak, "San" tvrdi da je Bekam uveren da će na SP 2022 navijačima na tribinama biti dozvoljeno da nose LGBT zastave, kao i da je na njegovu odluku da prihvati posao uticao podatak da je sve više žena uključeno u rad države.

>>> Izvukao se Mančester Junajted u Ligi šampiona protiv Atalante zahvaljujući Ronaldu, a danas (17.30) nas očekuje spektakl jer na Old Trafordu gostuje najveći rival Liverpul. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,50, na dvojku 2,40, a na GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Video: U ovom autu su se Dejvid i Viktorija Bekam ljubili: Aston Martin na prodaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA