≫ 

Bivši španski fudbaler (38) pronađen mrtav, nastradao zbog telefona u kadi

Tužna sudbina za Santjaga Otera...

  • 1
fudbal, lopta Foto: Pixabay

Iz Španije nam stižu tužne i tragične vesti - nekadašnji fudbaler Ovijeda Santjago Otero (38) pronađen je mrtav u svojoj kući!

Otero je bio sam u domu, a mrtvog ga je pronašla supruga koja se ujutru vratila iz noćne smene. Razlog smrti je potpuno bizaran s obzirom na to da je preminuo od strujnog udara koji je izazvao telefon u kadi.

Otero je, navodno, ušao u kadu da se okupa i poneo je telefon koji je stavio na punjenje. U jednom trenutku je isti ispustio na grudi i strujni udar je odmah usledio, dok su i u bolnici potvrdili da su našli opekotine na grudima.

Pomenuti fudbaler je igrao za mlađe kategorije Ovijeda na pozicviji napadača, a zatim je kariejru gradio u niželigašima. Imao je i nadimak Katanja po legendarnom brazilskom napadaču koji se proslavio u dresu Selte.

"San" javlja da je Otero i dalje igrao fudbal u sedmoj ligi Španije, kao i da se iz rodne Galicije preselio u Madrid zbog posla. Takođe, navodi se da španska policja još nije dala zvaničan komentar i da se čekaju nalazi obdukcije.

>>> Bod iz Danske dodatno je pojačao samopouzdanje u Zvezdi, iako ima onih koji žale za pobedom, ali svakako crveno-beli u dobrom raspoloženju čekaju večeras (18.45) Radnički iz Niša - kvota na keca je 1,10, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Radnički Niš.

Video: Pesma, tuga, bol i suze: Poslednji oproštaj argentinskih navijača od Maradone ispred groblja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    24. oktobar 2021 | 10:30

    Budale ne ispustaju telefone iz ruku, i kad vrse nuzdu, toliko je bitan taj telefon. Moje zene mladji bratanac, kad ide gradom, non stop hodajuci bulji u telefon, cudi me da se ne sudari sa nekim, znaci celo vreme bulji u njega i do kuce kad se vraca iz grada. To je za mene licno, cista psihijatrija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA